Fightats som Wonder Woman

Allmänt, Träning

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Igår var jag på ett så himla roligt event och ännu roligare var att jag fick ta med en kompis så Elsa fick följa med! Viaplay firade att Wonder Woman nu finns att se på deras hemsida och då passade dom på att bjuda in oss för att träna tillsammans med Madeleine Vall som spelar karaktären "Egeria" i filmen. Hon är inte bara skådespelare/stuntkvinna utan också proffs i thaiboxning. Vi fick ett boxningsinspirerat träningspass och satan vad kul det var, älskar att variera träningen på det här sättet. Jag gillade verkligen att vara på den här mattan också, det var så skönt att springa barfota på den under uppvärmningen, och betydligt skönare att göra burpees på den än på vanligt golv. Jag tycker jag och Elsa kämpade på riktigt bra, jag var verkligen helt slut när vi var klara.

Tightsen hittar ni HÄR! Dom var verkligen så jäkla sköna, jag älskar träningstights som är lite högre i midjan. Ett tips: om ni brukar ligga mellan två storlekar, ta den mindre. Jag pendlar mellan S & M och S satt perfekt, M hade varit för stora.

Gillar

Kommentarer

Alicia
,
Gud vad snygga dom var! Pendlar mellan XS och S så tog XS. Hoppas dom blir bra! ?
Julia,
Hej! Jag har följt dig ett bra tag på både instagram, bloggen, youtube och även din och mathildas podd. Du/ni gör ett fantastiskt jobb och får mina dåliga dagar så mycket bättre TACK. Men tänkte bara flika in och säga att jag har tänkt på ditt beteende(?) (låter jätte seriöst men nej det är det inte) och känner igen mig så mycket. Är också en känslomänniska och har för bara någon vecka sedan fått höra vad psykolog om att jag mest troligt har något som kallas HSP, som står för ”högkänslig person” fast på engelska. Det är ingen diagnos men det är typ att man tänker med känslorna, och det beror typ på nervsystemet! Kan ej så mycket då detta nyss blev en bekantskap för mig. Men tänkte att du kanske ville veta varför du är en känslomänniska och inte tro att det är något fel på dig beroende på hur du reagerar i vissa situationer (lyssnade på podd avsnittet främmande mäns snoppar idag) därav att jag kom och tänka på detta. Kram och TACK ännu en gång för att du är så himla grym!<3
devote.se/jfalten
Caroline,
Supersnygga tights!!
www.carolineengstrom.se