Fika på Angelina

Allmänt, Resor

Har ni någonsin sett en gulligare utsida av ett café?? Inte jag heller. Igår eftermiddag när vi kände att vi behövde ladda batterierna lite så gick vi till Mathildas favoritställe; Café Angelina...

Dom hade både en liten shop och en "tea salon". Så antingen kan man sätta sig ner och fika eller om man vill så kan man köpa mig sig något gott. Det var verkligen så färgglatt och fint, till och med jag som knappt gillar sånt här blev sugen.

Vi kom dit vid två tror jag och när vi skulle beställa så ville jag gärna ha deras "Tea Time"-paket men tyvärr kunde man inte beställa det förens vid tre. Jag kan tipsa om att komma efter tre för det var väldigt prisvärt, då fick man minivarianter av flera olika bakelser och macarons + te, kaffe eller varm choklad.

Jag tog bakelsen Bianca och deras välkända, varma choklad. Mathilda sa till mig innan att det lite är som att dricka chokladsås och det var verkligen sant haha.. Den var god men väldigt tjock i konsistensen. Vi satt där i en och en halv timme och inte för att det tog så lång tid att äta (det tog cirka fem minuter) utan för att vi blev så sjukt trötta. Vi steg ju upp vid 3-4 på morgonen och vi båda började verkligen känna av att en liten eftermiddags-nap skulle vara behövligt.. Alltså jag var så trött att jag kände mig alkoholpåverkad och inte på ett fnittrigt sätt, bara trött och seg.

En fantastisk skapelse

Gillar

Kommentarer

Isabelle
,
Vartifrån kommer Matildas byxor??? De var sååå fina??
Siri,
lollo
,
Nu är jag *that person* men vet du vart Matilda att köpt sina byxor?? Tycker dom är så snygga och har letat efter liknande utan resultat <3<3