First day: Snapshots

Allmänt, Resor

Imorse stod klockan på fyra.. Som tur var så somnade jag relativt tidigt igår kväll så jag var inte katastroftrött i alla fall. Jag lyssnade på era tips så började morgonen men att dricka massor med vatten och äta lite yoghurt. För er som undrar vad jag pratar om nu så berättade jag på snapchat att jag alltid får ont i magen när jag går upp tidigt, och det hjälpte faktiskt att dricka massor med vatten! Drack kanske... 1,5 liter. Och vill ni veta vad som hände mitt i allt pack-kaos igår kväll? Jag städar lägenheten samtidigt som jag packar, samtidigt som jag slår in och skickar iväg tradera-paket, samtidigt som jag försöker blogga.. Då förstör jag TRE naglar så var tvungen att springa till mataffären för att köpa nagelfil och ta bort allt gellack för att måla vanligt nagellack.. Inte varit utan gele/gellack på huuuuur länge som helst. Men tror att det är bra med en paus nu.

Påväg till Arlanda fick vi lite panik för wow vilket dimma det var.. Dimman påverkade dock inte vårt plan från att lyfta i tid och ett par timmar senare så landade vi i ett regnigt Paris. Som tur var så slutade det regna ungefär samtidigt som vi kom fram till hotellet.

Kolla vilket fint uterum som fanns på hotellet! Supermysigt ju. Vi var framme vid halv elva ungefär, då lämnade vi vårt bagage och bytte om innan vi promenerade mot Louvren. Mer om dagen kommer i nästa inlägg, ville bara flika in och säga hej. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Michelle
,
Andrea VAAAAAART ÄR DINA FANTASTISKA örhängen som ser ut som stjärnor ifrån, som du haft på snap de senaste dagarna?? Döööööör så fina
Tove
,
Vilket hotell bor ni på? Är det något ni skulle rekommendera? Jag och min kompis är 17 år och ska åka till Paris över höstlovet!
Johanna
,
Hej! Tröjan du har på dig med röda blommor är verkligen så fin! Vart är det ifrån? ❤️?