Fixardag

Inredning

Imorse vaknade vi av oss själva hemma hos Mathilda, så himla skönt att inte behöva ställa klockan. Mathilda gjorde god frukost till oss och Oskar som bestod av vegansk smoothie och pannkakor. Måste tyvärr erkänna att jag gillar vanlig smoothie mer men den var godare än vad jag trodde. Efter frukosten så gjorde vi oss i ordning för att åka till Bromma Blocks. Vi behövde nämligen handla lite inför det vi skulle fixa i hennes kök under dagen. Vi har verkligen haft en riktig fixar-dag idag haha! Förstår att Mathilda vill passa på när hon väl är ledig och jag hjälper mer än gärna till, vet att hon kommer hjälpa mig sen när jag flyttar! Step by step, förklaringar samt före & efter-bilder kommer ni hitta på Mathildas blogg sen.

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Hej Andrea! När du beställde dina produkter från Kylie Cosmetics och den saknades ett LipKip i förpackningen: anmälde du det till någon då? Kylie cosmetics, postnord eller USPS? Jag har nämligen jättestrul nu med att få hem min order som Postnord säger sig ha "slarvat bort".. Jag saknar alltså hela ordern.. Har precis skickat ett mejl till Kylie Cosmetics men tror ej att dom ansvarar för Sverige-frakten.. Sjukt tacksam för svar! (Om du också anmält tillsammans med fler som haft samma problem så känns det lättare att bevisa att det här i Sverige finns någon som gör fuffens med VÅRA paket, om du förstår vad jag menar)
www.fallindreams.blogg.se
ISA,
aah that breakfast!! så gott. Och härligt med sånna dagar <3
isabyl.devote.se
Eden
,
Hej finaste andrea! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du tipsar om väskor till hösten? Skulle vara otroligt kul!! Kram