Födelsedagsoutfit

Allmänt, New in, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

I helgen ska jag ju fira min födelsedag och även om jag har bestämt mig för att sluta köpa nya outfits till sånna här tillfällen så kunde jag inte låta bli när jag såg dessa byxor inne på Zara igår! Så jäkla fräscha och satt verkligen så bra förutom att dom var typ tre cm för långa. Modellen på bilden är 179 och har KLACKAR, man ba snälla vem gör ens så långa byxor haha? Så jäkla sjukt. Zara har verkligen sååå långa byxor, perfekt för er långa men för oss normallånga och korta inte lika perfekt. Men men, dom får bara sys upp! Nu funderar jag lite på vad jag ska ha för topp till detta. Är lite sugen på att köra på helvitt faktiskt, bara köra vår & sommar-tema all in liksom. Vi ska ju spela bowling innan vi ska ut och tror dessa byxor är perfekta bowlingbyxor hehe ;) På tal om bowlingen måste jag fan köpa ett pris till den som vinner.. Hmm

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Här är sex andra byxor som går i lite samma stil. Till er som längtar efter ett par riiiiktigt bekväma byxor i svart eller blårandigt så kan jag be er hålla ut till på söndag för då släpps ju nämligen min klädkollektion som innehåller just detta.

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Finns många tjejer som är så långa och har klackar. Jag är 182 och brukar ha klackar.
Sofia
,
Hur definierar du "normallång"? Vad är enligt dig normalt och vad är onormalt? Har varit lång hela livet och mått väldigt dåligt över det, mycket på grund av att man som lång placeras i ett "onormal"-fack.
Andrea Hedenstedt
,
Mathilda
,
Finns små ”Oscars” statyer i guld på flying tiger för typ 30 kr ?