Födelsedagspresent

Allmänt, Inredning, New in

Många av er har bett mig visa mina födelsedagspresenter som jag fick för ett par veckor sedan när jag fyllde 20. Och absolut kan jag göra det, måste dock berätta att 80 % av alla presenter är uppburna på vinden haha.. Jag önskade mig nämligen i princip bara saker till ett framtida boende. Jag fick kaffekoppar, bestick, grillbestick, vinglas, en blender, stavmixer, en kaffekokare (en moccamaster jag dööör), en elvisp och lite annat. Och då tänker jag som så att ni kanske inte är sådär suuuperintresserade av att se allt detta haha? De allra flesta som läser min blogg är i min ålder och tror inte en stor majoritet av er önskar er sånna här saker i 20 årspresent... Eller? Det känns i alla fall väldigt skönt att liksom samla på mig allt sånt som behövs inför en flytt.

I alla fall, här ovanför ser ni en present som jag fick av min farmor och farfar som gjorde mig väldigt glad. Nämligen en superfin kudde från Svenskt Tenn i designen Elefant Lin. Jag har annars bara enfärgade kuddar i min säng så tycker den här bröt av lagom mycket. Tycker att det är kul att blanda budget med lite dyrare när det kommer till inredning. Köper det mesta på Ikea och H&M Home, men ibland är det kul att köpa något lite finare! :) Tack farmor och farfar <3

Gillar

Kommentarer

Freja
,
Hej! Hur blir det med vloggen från ditt födelsedagsfirande? Kommer det komma upp någon på youtube? Älskar både din blogg, pod och youtubekanal!!
Felicia,
Jag fyllde 20 för en vecka sedan och jag önskade mig i princip bara saker inför en framtida flytt! Jag hade tyckt det var jättekul att se vad du fick, för att få inspiration till vad man mer kan önska sig och få upp ögonen för andra märken, inredning osv!
nouw.se/liljafelicia
Lizette,
Fin kudde. 😊
lizettehult.com/
Sofie,
Jag tycker det är superkul med inredning och köksprylar, du får gärna visa mer av det! 😊
sofiegabrielsson.devote.se
Evelina
,
Haha jag älskar "en moccamaster jag dööööör". Hade någon sagt till mig för fem år sen att jag skulle bli sååååååå glad för en kaffekokare hade jag ba ???? Men nu.. Jag vill också ha en moccamaster!!!!!! Bästa <3
Tova
,
Åh jag önskade mig också bara flytta hemifrån saker när jag fyllde år! Vore jättekul om du ville visa vad du fick för saker! Kram!
Tilde,
Jag fyller 20 i höst och både jag och mina vänner önskar oss i princip bara saker vi kan ha nytta av när vi flyttar i framtiden!! Nu kanske du inte orkar bära ner allt från vinden igen men det skulle vara jättekul om du i alla fall kunde skriva lite om vad du fick så man kan få lite inspiration!! Finns ju så jäkla mycket saker man behöver som man inte tänker på haha. Kram!
tildesdiary.devote.se
Madde
,
Hej! Tycker det vore jättekul att se födelsedagspresenterna, det är nämligen just sådana saker du nämnde att du fått som jag önskar mig (och säkert många andra) i studentgåva. Skulle vara kul med lite inspiration - har t.ex. inga vinglas ännu då jag inte kan bestämma mig för hurdana jag egentligen vill ha. Ha det bra. Kram!
Nouw.se/andreatherese,
Jo visa vad du fått för saker inför att flytta hemifrån , det är jättekul!
nouw.se/andreatherese
Ella
,
Det är superkul att se inredning! Är 17 och tycker det är intressant 😉 Så snälla visa mer