Första heldagen på Bali!

Allmänt, Bali 2019, Resor
Heeej på er! Äntligen kan jag uppdatera er från semestern. Resan började i måndags och cirka 20 timmar efter att jag tog bilden till vänster så var vi äntligen framme och tillbaka på älskade Bali. Jag reste såklart i det bekvämaste jag kunde hitta hemma, ett bar mjukisleggings och en hoodie. Kan inte förstå hur folk orkar sitta i jeans i flera, flera timmar. Till höger ser ni en bok som jag läste under resan hit, hann till och med läsa ut den. Bränn alla mina brev heter den och är skriven av Alex Schulman, tror det släpptes förra året så många av er har säkert redan hunnit läsa den. Men för er som inte gjort det så kan jag tipsa er om att göra det, gillade den starkt!

Vi kom fram tisdag vid sex på kvällen lokal tid. Då åkte vi direkt till Canggu och till vår bungalow vi hyrt. Vi lämnade väskorna, satte på oss shorts och gick till första bästa ställe för att äta middag. Efter det somnade vi som stockar, vi var verkligen helt slut. Det sjuka var dock att trots att vi båda var så extreeemt trötta när vi gick och la oss vid tio så vaknade vi båda vid halv tre helt klarvakna. Jag lyckades somna om efter ett par timmar men Gustav var vaken till halv sex, då gick han ut på en promenad stackarn haha. När jag vaknade vid sju ungefär så promenerade vi till Crate Café som ligger supernära där vi bor. Vi båda har verkligen cravat smoothie bowlen ni ser till vänster sen vi åt den sist. Så jäääääkla god haha.

Förutom det har vi inte gjort så mycket idag, hittills. Vi har chillat vid poolen, läst böcker, sökt skuggan på vår lilla altan och ätit lunch. När jag skriver detta inlägg är klockan snart halv tre på eftermiddagen: Ska snart väcka Gustav från hans lilla powernap och då är planen att vi ska iväg och träna lite. Jag har inte tränat på två veckor så är riktigt pepp! Till vänster ser ni nu semesterns andra bok som jag precis börjat på. Fan så hemsk den är men riktigt intressant!

Här har ni en liten quick view över vårt boende. Så jäkla mysigt, enkelt och härligt. Vi betalar cirka 650 kr per natt för oss båda och hittills trivs vi super. Men hörni, nu ska jag väcka Gustav så ska vi se om vi kommer iväg på något träningspass. Ha en fin onsdag <3

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Jag kan inte se bilderna i dina inlägg, varken på mobilen eller datorn. 😟( har varit såhär i snart två veckor nu
Andrea Hedenstedt
,
Emma
,
Jag har en Hp dator och anvander chrome, och sen en iphone 6s och anvander safari.
Annie
,
Hej Andrea! Jag och min pojkvän ska till Bali i december/januari. Han fyller 25 precis innan vi åker så jag tänkte ge honom något vi kan göra tillsammans på Bali. Typ en heldag där vi besöker fina platser, går på mysig restaurang, ser solnedgång osv. Eller typ hoppa fallskärm, snorkla eller annan annorlunda aktivitet. Har du förslag på vad vi kan göra/några speciella ställen jag kan ta med honom till? Var på Bali spelar inte så stor roll, vi ska även till Nusa- och Giliöarna. Tack på förhand och tack för en bra blogg <3