FRÅGESTUND!

Allmänt, Frågor & Svar

Okej hörni nu var det flera, flera månader sedan vi hade en frågestund (juli!!) så nu är det dags igen. Har ni något ni undrar? Något ni vill få råd om? Frågorna kan handla om er, mig, min syn på saker; ja vad som helst. Var inte rädda för att fråga personliga saker; jag brukar ju svara på det mesta :)

Gillar

Kommentarer

Felicia,
Vilken storlek har du på tavlorna i sovrummet? 😊
nouw.com/feliciakarins
Wilma
,
Har du och Anton delad ekonomi?
Amanda
,
Skulle bli såå glad över en video där du sminkar dig med sin Anastasia-palett! Får aldrig till det lika fint som dig. Kram!
Natalie
,
I vilket program redigerar du dina vloggar?
Antonia
,
Jag undrar hur du och din kille håller igång sexlivet efter så många år tillsammans?
Anna
,
Vad är det ultimata drömresemålet du någon gång skulle vilja uppleva? Har du någon inspartionskälla eller person du ser upp till inom träning?
Anna
,
I och med att din syster Alice tränar mycket, har ni upplevt någon tävlingkänsla eller avundsjuka sinsemellan er gällande träning?
Emma
,
Hur lång är du och vad väger du? 😊
Emma
,
Hur klarar du av att resa som är så pass mycket perfektionist och "consillium" och all that... Själv klarar jag inte av att resa i och med att det bar blir en stress när jag inte kan kontrollera allt och planera det in i minsta detalj. Tacksam för svar, du är bäst! Kram 😊
Maja
,
Vill bara börja säga med att du är ju den skönaste böna som finns, älskar din & mathildas podd!! Till frågan då, hur känner du med djurtestade sminkprodukter? Brukar du tänka på det när du köper smink, eller är det något du glömmer bort? Hade du någon gång kunnat tänka dig att sluta köpa smink/märken dom testat på djur?