Frågestund!

Allmänt, Frågor & Svar

Ställ frågor om mig, om er, om livet, kärlek, vänskap, resor, dilemman, mat, träning - you name it! Jag ska försöka svara på så mycket som möjligt och så ärligt som möjligt. Jag delar upp svaren utifrån teman och ska försöka svara så fort som möjligt. Kram på er!!

Gillar

Kommentarer

Kajsa
,
Hej! Kan du ge några tips på olika läppstift och bra märken?
Nathalie
,
Hej Andrea! Jag har lite frågor som det skulle vara kul om du kunde svara på i din frågestund! Om du skulle köpa och använda en jeansjacka nu i vår/sommar, vilken färg hade du då valt? Vad föredrar du, att vara i ett förhållande eller att leva ''singellivet'', nu när du har erfarenhet av båda? Vad tycker du personligen om att ha kvar eller inte ha kvar gamla dejter/ex på sociala medier efter att man avslutat ''relationen''? Vad tycker du är det viktigaste i en vänskapsrelation? Motivera gärna varför du tycker som du tycker! Puss och kram! <3
Vera
,
Heja allra finaste du! När du i framtiden förhoppningsvis hittar kärleken, kommer du göra något annorlunda sen din relation med Anton? Såsom att inte gå offentligt med vem han är och hålla en tydligare gräns från ditt privatliv och ditt offentliga? Skulle vara intressant att veta
Greta
,
Hej Andrea! Jag minns att du för ett tag sen hade mycket problem med att du ofta blev sjuk. Jag har haft samma problem senaste året och blir sjuk minst en gång i månaden, vilket såklart är jättejobbigt. Har du samma problem idag och om inte, hur löste du det? Kram!
Lisa
,
Hej! Jag undrar när man vet när det är dags att släppa taget om en relation? Jag har likt dig och Anton varit tillsammans med min pojkvän i många år (7år), vi träffades när vi var 15 år. Jag älskar honom hur mycket som helst, vi har växt upp tillsammans och gått igenom så mycket. Jag undrar om du har något mer att säga nu efter uppbrottet med Anton (än i podden ni haft) om skillnaden att vara tillsammans som ”kärlekspar” eller när det bara är vänskap? Tycker det är sååå svårt att skilja på när man varit tillsammans så länge. Kram på dig!
Madde
,
Vad använder du för kamera när du filmar och vilket redigeringsprogram använder du? Skumme du kunna göra en video där du visar lite?
Anna
,
-Hur ser din brun utan sol ritual ut? -Vad äter du ungefär under en dag, brukar du äta några mellanmål nu när du tränar eller äter du bara 3 större mål ( frukost, lunch middag) ge gärna tips på vad du i så fall brukar äta under en dag 😊 kram!
Ellen
,
Hej! Jag undrar hur du ser på att så många influencers väldigt oförsiktigt skriver ut kommentarer som kan leda till vikthets? Det handlar om att man undviker desserter, går igenom olika dieter, juicefastar, hur mycket man tränar just för att bli en bättre människa. Tycker du att man har ett ansvar eller ska man som influencer kunna skriva "vad som helst" just för att det är era egna portaler där läsarna själva får ta ansvar för att inte bli påverkade?
Sara
,
Vad kostar jumpsuiten som man knyter? Och vilka storlekar släpps plaggen i?
Sara
,
Vad kommer jumpsuiten man knyter att kosta? Och i vilka storlekar finns plaggen?