Fräschat upp skorna

Allmänt, Tips

Såhär lagom till våren tog jag tag i något jag tänkt göra länge, nämligen rengöra och piffa upp mina sneakers. Jag har tipsat om det här några gånger förut men tänkte att när jag ändå gör det kanske någon av er blir peppade att fixa era vita sneakers.

Såhär såg mina sneakers ut från början, inte supersmutsiga men sulan har blivit rätt smutsig och mina skosnören behövde verkligen tvättas.. Dom var typ gråa istället för vita haha..
Och här har vi resultatet! Det jag gjort är att jag slängde in skonsörena i tvättmaskinen, torkade rent skorna med en blöt trasa och sen tog jag vit skokräm över hela skorna. Jämför sulorna! Dom ser ju typ nya ut nu! :D

Och såhär såg mina Stan Smith ut haha.. Glömde tyvärr fota med skosnörena, hade redan hunnit slänga in dom i tvätten men men. Dom här var betydligt smutsigare än dom ovanför.

Och såhär rena och fina blev dom!! Yeey. Älskar verkligen vit skokräm, så jäkla värt. Det är bara att googla på vit skokräm, jag köpte min på Nilson Shoes för typ 60 kronor.

Gillar

Kommentarer

Emelie
,
Hej! Varifrån har du köpt din Marc by Marc Jacobs "plånbok" där du förvarar dina kort? Är din svart? Superfiin! 😊
ISA,
*kollar ner på mina egna addidas*.. skulle behöva det där. heh.
isabyl.devote.se
Wilma,
Vad bra tips!! Det ska jag testa!
Nouw.com/wlindholm
Johanna,
Frida Larsson
,
Vilket superbra tips! Men vilket "program" hade du på maskinen? Är lite rädd för att tvätta sönder mina sneakers 😃
Caroline
,
Funderar på att köpa nya vita sneakers till sommaren och undrar om du skulle kunna göra ett collage med dina favorit vita sneakers? Älskar din blogg och grattis till årets personliga blogg, så värd de.
Caroline
,
Funderar på att köpa nya vita sneakers till sommaren och undrar om du skulle kunna göra ett collage med dina favorit vita sneakers? Älskar din blogg och grattis till årets personliga blogg, så värd de
Amanda,
visste inte att det fanns vit skokräm. taaaack
cocomandii.tumblr.com
sofia
,
kan man bara använda skokrämen på ex. adidas som är i läder, eller funkar det för converse också? ? om inte, har du något bra tips för att rengöra converse/tygskor? Och grattis till årets personliga blogg, du är så värd det!! ❤️