Freak tag-listan

Bekännelser, Frågor & Svar

Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Inte dirket. Pappa har kallat mig andy pandy sen jag var liten men inget seriöst smeknamn liksom. Andrea är ett dåligt namn till smeknamn. .

Har du någon ovanlig/konstig vana? Jag har vissa tvångstankar men de är nog vanlig. Kan inte gå på kanter, trottoaren, måste hinna till vissa ställen innan bilen osv. Provbromsar ibland när jag kör bil. .

Har du några konstiga fobier? Nej faktiskt inte. Skulle absolut inte säga att jag har någon fobi, inget så extremt. Jag är dock rädd för ensamhet, konstig hårdrock, spyor. .

Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Vilken sång sjunger jag INTE?? Just nu är det mycket Adele som gäller men When We Were Young, sitter och kör den igen, igen och igen för att öva liksom hahah.. .

Vad stör du dig på hos andra? Smask!!! KROPPSLJUD!! SVETT!!!! Folk som tror på skrock. Folks som står på fel sida i rulltrappan och som inte släpper ut på en på tunnelbanan innan de börjar gå in och när folk kommer sent. .

Har du några nervösa vanor / vad gör du när du blir nervös? Blir sällan nervös, darrig röst Kan få tårar i ögonen, trycker tummarna i handflatan, men ingen vana liksom! Utan mer "symtomer". .

Vilken sida av sängen sover du på? Yttersta, mest beroende av att Anton alltid vill ligga innerst så nu har det liksom blivit en vana. .

Vad var ditt första gosedjur och vad hette det? (Tror det var min mjuka docka som heter Lisa, hon såg lite wierd ut) .

Har du något du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör själv? (smaska inte med tuggummi, Alice ta inte mina kläder, lyssna inte på vad andra tänker, följ din egna vilja) .

Vilket håll står du åt i duschen? UTÅT!!! Rumpan mot väggen. .

Vilken är din favoritmat som är "dålig" men du älskar att äta den ändå? CHIPS!! Okej det är inte mat men ändå hehe.. Annars är det väl pizza.

Gillar

Kommentarer

Paula
,
Vart är den vita blusen ifrån med utsvängda armar? Suuuuper fin!
Paula
,
Vart kommer den vita blusen ifrån med utsvängda armar? Suuuuper fin!