Fredagen

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR!

Igår hade jag en sååå bra dag. Gustav gick till jobbet på morgonen och jag var kvar hemma för att jobba och chilla lite. Jag la mig på soffan för en snabb liten vila men DÄCKAR och sover i nästan en och en halv timme, helt sinnes. Jag sover väldigt sällan middag och speciellt inte på morgonen/förmiddagen haha. Vaknar upp lite smått stressad men jobbar och gör mig i ordning för att sen gå mot stranden för att träffa Gustav och äta lunch. Han jobbar ju på stranden med Barebells så vi åt på ett supermysigt ställe i närheten som hade vegetarisk tikka masala. PS: om någon undrar kring min kjol så satte jag mig alltså på en bläckpenna som gick sönder men jag älskar den så mycket så jag använder den ändå heheh.
Det händer massor på stranden här nu, det är volleybollturnering och idag ska jag ner för att kolla några matcher. Kommer säkert bli jättekul!

Hängde sedan resten av eftermiddagen vid Barebells och Nocco, åt glass och hejade på alla som var med och tävlade i deras utmaningar. Jag ställde upp i en tävling där man skulle hålla två sandsäckar rakt ut med armarna i tre minuter, gick tyvärr inte så bra så hoppas på revansch idag haha!

ISGLASS :D
Alltså är så kär i den här bilen haha. Den är som en miniatyr av en buss/lastbil och det är där dom säljer glass osv. Fick be Gustav knäppa en bild på mig och den :)

Gustavs solglasögon - LÄNK // Mina solglasögon - LÄNK Efter en heldag i solen så köpte vi med oss middag från samma ställe som dagen innan och sen gick vi hem till mina familjevänner för att låna deras tvättstuga. Sen chillade vi bara i vår lilla stuga, kollade på bilderna från dagen och somnade trötta efter en dag i solen. Så jäkla glad och tacksam över att vi kan umgås och hänga trots att Gustav jobbar, så glad och tacksam över att jag OCH han just nu har den friheten.

Gillar

Kommentarer