Fredagsmiddag

Allmänt, Recept, Tips

Igår kväll hade jag sååå tråkigt, jag kände verkligen att jag ville hitta på något. Men som vanligt kommer man på det lite för sent, de flesta har redan spikat sina fredagsplaner när klockan börjar närma sig 17 liksom.. Så ni förstår inte hur glad jag blev när Bianca hörde av sig och ville ses. Jag var väldigt sugen på pasta eller tapas, lyckligt nog så var Bianca också sugen på Tapas. Jag tog bilen till Henriksdal, vi bestämde oss för att äta på Sthlm Tapas. Har ju ätit där förut och älskat det men endast inne i stan, det var bra att vi gick hit för det här stället var mycket mysigare än i stan med utsikt över vattnet. Jag åt sparris, getosttoast, calamares, och sötpotatispommes. Till maten drack vi varsin alkoholfri drink, den var magisk alltså! Jag vet inte om jag berättat det men jag har ju cocacola-förbud, och i och med att jag inte gillar annan läsk sådär supermycket så tog jag hellre en alkoholfri drink! :)

Gillar

Kommentarer

Malin Hedman,
Hej! undrar lite hur du tar med dig kameran, som t.ex. nu till en restaurang, har du en kameraväska, vanlig väska eller tar du den lös? Tycker det kan kännas jobbigt att ta med kameran i kameraväskan med tanke på den är ganska klumpig... så tänkte om du hade något tips 😊
www.malinhedman.blogg.se
Natta
,
Kul och höra du också kör cocacolafritt! Jag har faktiskt på min instagram - @fitnessnathali startat en månadsutmaning sk #sockerfriseptember där jag kommer att köra både vit månad och sockerfri med fokus på hålla mig borta från läsken då det är mitt Guilty pleasure 😉 Men ska försöka hålla mig borta från godis och sånt också! En rejäl utmaning det!
Janina,
Alexandra,
Vad trevligt med tapas!
nouw.com/alexandra_wiberg
Angelix,
Å Vad gott det ser ut!!
www.devote.se/Angelix
Emma Parmlöv,
Sååå himla härligt det ser ut! 😃 Älska din randiga 😃
emmaparmlov.vione.co