Frukostmöte

Allmänt, Podcasts, Recept

Godmorgon höll jag på att säga, men det är ju redan efter lunch haha! Jag och Mathilda möttes vid tio och sedan dess har vi suttit på Greasy Spoon och ätit brunch, skrivit poddmanus och bokat in en livepodd. EDIT: Den 28e Oktober kommer vi ha en livepodd här i Stockholm så save the date, mer info kommer självklart senare. Till brunch delade vi på avokadotoast, french toast, hot muffin och fruktsallad. Det var verkligen sååå himla gott. Kan verkligen rekommendera er att gå hit, ligger på söder. Till er som turistar i Stockholm, fastna inte runt city utan ta er även till Söder för massor med trevliga matställen. Om ni vill ha massor tips på restauranger har ju jag gjort en Sthlm-guide, HÄR hittar ni den.

Nu ska vi i alla fall spåna vidare på den här livepodden vi nyss bokat in. Alltså hur kul?? Hoppas ni vill komma :D

Gillar

Kommentarer

Janina,
Åh! Har gått förbi Greasy Spoon för många gånger utan att testa det, nästa helg ska jag ändra på det!
www.dietiststudent.com
M I L I N A . S E,
Åh vad mysigt det såg ut!
milina.se
Anna
,
Ååh, ta ett annat datum, högskoleprovet ligger den 29e och är redan inbokat! Fasen också hahaha!!! Älskar er!
Julia
,
Högskoleprovet är den 29e Oktober, bara ett tips! Tänker att det finns väldigt många som vill göra det och komma på er livepodd:)
Madeleine
,
Ni borde ta den 28e oktober, högskoleprovet är nämligen den 29e!! Tack för en grym inspirationskälla som du är. Kram kram.
Alexandra,
Åh! Älskar Greasy Spoon!
nouw.com/alexandra_wiberg
Amanda
,
Kan du inte också göra en guide på "filställen" kram
Amanda
,
kan du inte också göra en guide på "fikställen"? kram
Janina,
åhh så kul med en live podd!!
nouw.com/janinaemilia
Anonym
,
Hej, halloween närmar ju sig och det skulle vara så kul om du ville göra ett inlägg med tips på utklädnader! Lite random kanske men what ever, har letat efter en bra utklädnad (även om det fortfarande är rätt långt kvar till halloween, concilium, right?) ett tag nu men de flesta utklädnader för kvinnor är väldigt lättklädda osv, vilket jag ej gillar. Skulle vara mycket uppskattat?