Gammal favorit

Allmänt

Imorse åt jag något till frukost jag brukade göra rätt ofta för typ två år sen, några av er kommer säkert ihåg det!
Jag gjorde havregrynsgröt, hade i jordnötssmör och sen äpple med kanel som sen fått värmas upp i en stekpanna på medelhög värme. Jag är verkligen besatt av jordnötssmör i gröt.
Voila! Kan ju tillägga att detta endast var hälften av alla äpplen men då hade ni inte sett gröten eller så.. Som att det hade spelat någon roll haha. Men tänkte om ni ba "öh vad är det där för miniäpple..?"

Godmorgon eller god dag på er hörni. Här fick ni en liten inblick i min frukost från tidigare imorse. Jag har tvättat sängkläder inför flytten och ringt mitt försäkringsbolag. Vi har ju köpt nya påslakan osv och dom vill man ju tvätta innan man lägger i sängen och för att slippa göra det där så gör jag det nu istället. Och gällande försäkringsbolaget så ville jag fixa hemförsäkring till på fredag då jag äger lägenheten från och med då utifall någonting skulle hända. Idag är inte planerna speciellt stora förutom att börja packa ner mitt rum litegrann. Vi ska ju som sagt göra om lägenheten en del så kommer inte direkt flytta över någonting på fredag men helgen efter det förhoppningsvis. Vi får möblerna till sovrummet på onsdag nästa vecka men jag tror inte att köket kommer vara klart på 1-2 veckor.. Vi får se helt enkelt! :) Hoppas ni får en fin måndag <3

Gillar

Kommentarer

Moa
,
Ett tips är att ha i lite kokosolja när du steker/värmer äpplena, då blir dom sviiiingoda och inte så torra liksom (om man inte gillar det såklart) dessutom är kokosolja verkligen såå bra för kroppen 😊 Jag har gjort det typ varje dag i flera års tid för det är så gott verkligen haha!
Janina,
Åh! Äter ofta havregrynsgröt med jordnötssmör och banan men har inte testat med kanelstekta äpplen. Det ska jag givetvis göra! Tack för tips!
www.dietiststudent.com