Gårdagen i bilder

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Igår stod klockan på 07.00 men jag låg kvar i sängen enda till åtta. Mina sovrutiner senaste veckorna har varit lite.. konstiga. I alla fall för att vara mig. Har somnat så sent som två-tre på nätterna vilket resulterar i att jag är svintrött på mornarna. Men jag försöker vakna så tidigt som möjligt nu så jag kan vända tillbaka dygnet. Jag gillar ju egentligen inte att somna sent så måste vända på denna dåliga vana. Jag ställde mig i alla fall och sminkade mig i badrummet tillsammans med en kopp kaffe och lite musik. Den stunden är verkligen en av mina favoritstunder på dagen. Det är så mysigt att stå i mitt badrum med golvvärmen, lite musik osv.

Tröja - HÄR // Jeans - HÄR Förresten, hur fin är inte min tröja? ÄLSKAR att bära vitt men ni kan ju gissa hur många fläckar jag hade i slutet av dagen haha.. Hela fem stycken, är verkligen som ett barn när det kommer till bordskick.
Jacka - HÄR // Halsduk - HÄR // Mössa - HÄR Igår var det återigen väldigt kallt i Stockholm så stora hål på knäna kanske inte var det bästa beslutet men min långa kappa värmde i alla fall lite grann. Hade dock varit smart att ta en tjockare tröja under kappan men men! Mina svarta handskar har jag självklart tappat bort så fick åka till skolan i mina skidhandskar haha..
Vid halv elva ungefär kom jag fram till skolan och köpte frukost, orkade verkligen inte göra i ordning något hemma igår. Passade även på att ladda datorn en halvtimme för det hade jag självklart glömt bort under natten ":)". Hade en föreläsning på två timmar och efter det satt vi i min grupp och förberedde lite inför vårt seminarium nästa vecka. Det känns så himla skönt att jag hamnat i en grupp jag tycker om. Det hade varit en mardröm att hamna i en grupp man inte funkar med i och med att det underlättar så mycket att kunna hjälpas åt osv.
Sen var jag hemma en sväng innan jag mötte upp Anna i Liljeholmen för att köpa middag. Vi köpte pad thai på ett ställe jag älskar. Pad thai är en av mina favoriträtter från det thailändska köket men jag är rätt kräsen med vilka jag gillar vs inte gillar så är överlycklig över detta ställe! Jag och Anna snackade igenom sista tidens händelser och skrattade som vanligt massor. Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och satte på instrumentalmusik och skrev i min dagbok. Jag har börjat skriva dagbok igen efter uppehåll på cirka sex år, det känns som att det är bra för mig. Det är väldigt skönt att skriva ner sina tankar 100% ärligt och ofiltrerat. För mig är det ett bra sätt att kanalisera och bena ut tankar, känslor och ångest. Det blir ett mycket hälsosammare sätt att dividera med sig själv på än att hålla allt uppe i huvudet. Dagens tips blir att ni köper er en anteckningsbok och börjar skriva.

Gillar

Kommentarer

Elna
,
Älskar din blogg Andrea. Stor inspiration för många, inklusive mig själv! (i många kategorier). Hoppas du mår lite bättre nu. Massor kramar, Elna
Hanna
,
Hej Andrea! Vill du tipsa vad ditt favorit pad thai ställe heter? vore så grymt att testa! Vad bra tips om dagboken, ska verkligen ta till mig, tack!!
Amanda
,
Vad är det för thaiställe i Liljeholmen? Mvh söker ny thai!<3
Rebecca
,
Hej Andrea! Det märks verkligen hur mycket bättre du mår nu, det gör mig så glad! Kram! <3
Anonym
,
Hej Andrea! ÄLSKAR verkligen din blogg och blir alltid lika inspirerad när jag läser dina inlägg. Har en lite random fråga, men jag undrar vilken eltandborste du använder. Just nu använder jag en vanlig och har funderat på att byta ut den mot en eltandborste, men det finns så himla många att välja mellan. Jag undrar alltså vad du använder för sort och vad du tycker om den? Är det någon du skulle rekommendera? Tacksam för svar, kram! <3
Olivia
,
Åh, jag vill också veta vilket thaiställe det är i Liljeholmen! Såg supergott ut!!