Gårdagens outfit

Outfits

Skor - LÄNK // Jacka - LÄNK // Väska - LÄNK // Klänning - Bikbok // Halsband - LÄNK // Solglasögon - LÄNK

Exakt såhär såg jag ut förra veckan när jag och Mathilda var och käkade på Babel Deli men då glömde jag att ta med mitt outfitobjektiv (omg.. tänker ni förmodligen haha). Nej men jag gillar verkligen den här looken så körde på samma idag igen så jag kunde fota och visa för er. Stövlarna är från Asos men slutsålda, så länkade ett par som är väldigt lika men alltså inte samma. Klänningen är från Bikboks kollektion Balance, hittade den inte på hemsidan dock.. Tycker den är sååå cool!

Gillar

Kommentarer

Maha,
Woww, såå snyggt!
nouw.com/mahakloub
Alva
,
Du är så himla vacker Andrea! Det bara lyser om dig!
Amanda,
Jättesnyggt! Älskar stövlarna 😊
amandafelicia.com
Celine,
Hur får du den suddiga bakgrunden men fokusen på dig i dina bilder? Tycker det är så otroligt snyggt men har inte lyckats på något snyggt sätt! Kram!
nouw.com/celineryden
Sofie,
Älskar verkligen din stil! Så simpelt, men så snyggt!
sofiegabrielsson.devote.se
M I L I N A . S E ?,
Klänningen var ju HUR snygg som helst!!
milina.se
Augusta,
Den jackan är ju så jääääkla snygg!!!
nouw.com/augusta
Evelina,
Alltså du rockar ju verkligen ALLT du har på dig!!! Vad har du för objektiv till dina outfit bilder och hur blir skärpan så bra? Kan du inte göra något inlägg och förklara mer om din kamera och inställningar. Hade varit jätteintressant. Kram <3
devote.se/evelinaelofsson
Carin
,
Så fina bilder!! Vad använder du för kamera när du fotar outfits, och fotar du på auto, halvt manuellt eller helt manuellt? Vilka inställningar ställer du då in och vad brukar du tänka på? Jag har börjat fota manuellt men jag tycker att bilderna får så dålig kvalité.. Kram!
Rebecka,
Så snygg outfit!! Vad har du storlek på väskan? Är det den stora eller mini? 😊 kram
Bexxi97@hotmail.com