Gårdagens outfit

Allmänt, Outfits

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jeansjacka - HÄR // Väska - HÄR // Halsduk - HÄR // Mössa - HÄR // Jeans - HÄR // Tröja - HÄR // Skor - HÄR

Såhär såg jag ut igår när jag och Mathilda sågs i stan för lite lunch och shopping. Mathilda behövde hjälp med att fota en sak till bloggen så jag passade på att knäppa några snabba bilder jag med. Kände mig riktigt vårig i min jeansjacka även om det behövdes både mössa och halsduk för att hålla värmen.

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Kan du inte göra ett inlägg med lite balkonginspo samt vart du köpt dina möbler/dekoration till balkongen från? Den var så mysig!! 😃
Filippa
,
Hej, jättefina bilder! Men kan inte du berätta lite hur det går till när ni tar bilder? För ”snabba bilder” är väl inte alltid det eller? Man vet ju själv när man ska försöka ta bilder och en person kommer in i bilden, det blåser, nånting sticker ut etc?
Louise,
Hej fina Andrea! Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du redigerar dina bilder? Speciellt dom på dessa inlägg. Så otroligt fina! Önskar dig en fortsatt bra vecka. Kram!
www.devote.se/louisemjonsson
Olivia
,
Hej Andrea! Du har tidigare beskrivit att du är en ”känslomänniska”, att du har väldigt höga dalar men också väldigt djupa dalar. Jag läser boken ”Drunkna inte dina känslor” som är riktad till så kallade högkänsliga personer. Den tar upp hur högkänsliga är, hur det kommer sig att vissa är det men inte andra och framför allt hur man kan använda gåvan (som det faktiskt är!). Bland annat står det bland alla tecken att man blir helt i obalans om man inte får äta regelbundet, att ens känslor är väldigt intensiva och lättväckta och att man blir djupt gripen av musik, film osv. Der står också att man som högkänslig har ett starkt inre driv angående skola, jobb osv, att man är mån om att prestera. Jag kan verkligen tänka mig att du skulle gilla boken, stark rekommendation! Kram
Johanna
,
Vad tycker du om att bianca ”dissar” dina och mathildas italienska redtaurangtips i hennes senaste podd??
Lovisa
,
Hej Andrea! Vad har du för storlek i de svarta jeansen? Hittar inte ifall du svarat på det tidigare. Tycker det är så svårt med med jeans i bomull eller med bara lite stretch, för att få en fin passform, vi har ungefär likadan kroppsform så det hade hjälpt mig mycket. Kram!