Get the look

Allmänt, Outfits

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Ni var väldigt många som frågade om vart plaggen jag bar igår kommer ifrån så tänkte att jag kunde svara på det här samlat i bloggen! ÄLSKAR verkligen min nya väska, känns som att den kommer komma till stor användning. Jag har länkat plaggen här nedanför! Anledningen till att väskan ser lite annorlunda ut är nog bara för att dom har fyllt den ordentligt på bilden, som ni ser är den inte lika fyrkantig på mig!

Byxor - HÄR // Jacka - HÄR // Väska - HÄR // Tröja - HÄR

Gillar

Kommentarer

Nellie,
Så fin! 😊 måste bara säga att jag ääälskar din Spotify lista!! Äntligen en lista som jag inte behöver byta låt på pga "dålig", har hittat min musiksmak tack vare dig haha, lyssnar varje dag. TACK<3 hoppas att du får en trevlig helg, kram!
nellieastrid.blogg.se
Anna
,
Hej Andreja! Jag har en fundering som jag hoppas att du inte tar illa vid. Du och Anton hade ju ett förhållande ganska länge och jag är själv i ett förhållande sen 8 år tillbaka (är 23 år gammal) och blev lite rädd av eran situation. Jag får ofta frågan om hur vi lyckas hålla gnistan uppe och det är ingenting jag funderar mycket på, eftersom vårat förhållande bara rullar på och allt känns bra. Men sen hörde jag det om dig och Anton och du säger att förhållandet inte tog slut på grund av något speciellt. Jag är genuint intresserad (med tanke på min situation) på hur du hanterar att vara singel efter en sån lång tid och vad som gjorde att det tog slut. Förstår att du kanske inte vill prata om det än, men tror du att du kommer att göra det i framtiden? Ser att du ofta skriver att du är väldigt lycklig och det väcker frågor, inte om erat förhållande specifikt men allmänt om ett break-up efter en sån lång tid. Puss och kram, skumbanan<3