God morgon Köpenhamn!

Allmänt, Resor

Klockan stod på 03.30 imorse och då hade jag inte ens sovit tre hela timmar.. Jag hade sovit så lite att det inte var jobbigt att vakna för jag sov liksom inte tungt eller bra. Men jag hoppade in i duschen, gjorde mig i ordning och en halvtimme senare kom taxin som körde mig till Arlanda Express där jag och Isabelle möttes upp. Sen bar det av mot Arlanda och Köpenhamn! Planet gick 06.05. Anledningen till att vi bokade såååå tidigt var för att det var antingen det eller en eftermiddagsflight om vi ville flyga till ungdomspris och då var det värt att gå upp tidigt för att få en hel dag i Köpenhamn.

Först åkte vi till vårt hotell för att lämna av väskorna och byta om, fräscha till oss lite osv. Sen gick vi ut för att gå mot Fars Dreng där vi planerat att äta vår frukost, för det var ju tid för det vid 9 ungefär :)

Jag har inte varit här förut men hört talas mycket om det här stället och nu förstår jag vad alla pratar om, wow vad mysigt det var både utanför och inne. Det var lite kyligt på morgonen för att vi skulle vara sugna på att sitta utomhus..
Så vi tog en fönsterplats där vi ändå kunde sitta och spana på folket som gick förbi. Det var inte jättelätt att välja från menyn, som den frukostälskaren jag är så hittade jag många potentiella alternativ.

Men till slut valde jag en skål (eller burk?) med Skyr, färska bär, nötter och frön. SÅ gott.

Sen var jag tvungen att ta deras avokadomacka som tydligen är superpoppis. Och nu känner jag bara; varför har inte fler ost på sina avokadomackor? Det blev så mycket godare och nästa gång jag gör en avokadomacka hemma ska jag definitivt göra det på rostat rågbröd som dom hade.

Isabelle <3

Isabelle tog också avokadomackan men istället för skyr tog hon en chiapudding som ockås var to die for, perfekt i konsistensen! Nej men hörni, om ni har vägarna förbi Köpenhamn borde ni verkligen gå förbi Fars Dreng, ligger typ mitt i smeten så inte alls jobbigt att ta sig dit. Vi kom dit vid nio och då var det vi och två sällskap till men bara 40 minuter senare var det i princip fullt, kan vara värt att ha i åtanke. Det här var verkligen en perfekt start på vår resa! Kram på er <3

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt,
Hmm.. Tror dom har en hemsida! Kolla där <3
www.andreahedenstedt.se
Emeli
,
Vart är jeansen från som du har på dig på din instabild? <
Amanda,
Så mysigt! Älskar Köpenhamn.
nouw.com/amandaaholmgren
Selma
,
Vart kommer det guldiga halsbandet med stjärnor ifrån? Det du hade på sin snap, verkligen superfint<3
Christina
,
Kan du skriva om vart dina plagg är från som du har på dig på din insta story? Bl.a jeansen som var så snygga!!
Felicia
,
Hej! Vart kommer din väldigt fina blus ifrån?
Janelle
,
Åh vart kommer din fina randiga skjorta ifrån? <3
Andrea Hedenstedt,
Hej! Jag har fått dom i förtid, dom släpps i början av Oktober, kommer länka dom då! <3
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Hej! Jag har fått dom i förtid, dom släpps i början av Oktober, kommer länka dom då! <3
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Hej! Jag har fått dom i förtid, dom släpps i början av Oktober, kommer länka dom då! <3
www.andreahedenstedt.se