Godaste middagen någonsin?

Allmänt, Resor

I fredags hade jag och Isabelle bokat bord på Sticks'n'sushi efter att vi läst era tips, det var verkligen sååå många av er som tipsat om detta ställe. Både jag och Isabelle älskar sushi/asian fusion så vi blev mycket lockade. Ni tipsade om att boka bord på den som låg vid Tivoli men det var fullbokat redan två veckor innan så vi gick till en annan men det var vi inte ledsna för. Vi fick in menyn och jag blev så glad då menyn bestod av bilder, man fick alltså se allt på menyn. Och wow vad mycket gott det fanns..

Vi började med att beställa in varsinn drink som var så jäkla god. Det var typ en mojito fast med passionsfrukt och ingefära, det var verkligen en drink helt i min smak. Fick hejda mig för att inte dricka upp den för snabbt..

Glad chey ;)

Det första vi fick in efter det var majskolvarna och grillspetten vi beställt. Alltså hörni jag har aldrig ätit så gott kött i hela mitt liv; ja ni läste rätt. Det var verkligen SJUKT. Majskolvarna var de andra godaste jag ätit, de godaste jag ätit är på La Esquina i New York där dom rev över parmesan..

Vår servitris tipsade om deras rostade blomkål med tryffelsås. Det kanske inte ser ut att vara så mycket för världen men detta var också helt sjukt, fan vad gott det var.

Vi beställde också in en tuna tartar som den precis som allt annat också var fantastisk!

Min fina <3

Sen tog vi självklart lite vanlig sushi också!

Och tunt skivad biff som var magisk.

Efter dessa fantastiska rätter beställde vi in dessert trots att vi var supermätta. Dom var verkligen MINI men det var typ bara bra just för att man blev så mätt av all mat. Nej men hörni ni måååååste bara äta på Sticks'n'sushi, det finns också i London tydligen. Hur kan jag ha missat detta ställe?

Gillar

Kommentarer

Erica
,
Finns även i Berlin, öppnade för mindre än ett år sedan. Bästa sushin med fantastiska drinkar! Älskar det och brukar gå dit ibland.
Såg verkligen gott ut
www.joannahalvardsson.se