Godmorgon!

Allmänt, Podcasts

Godmorgon på er! Känns som att det var såå länge sen jag visade vad jag äter till frukost. Det här har varit en favorit på sistone, havregrynsgröt med äppelmos, jordnötssmör och banan. Sen dricker jag ju alltid Nocco om jag ska träna på morgonen vilket jag ska idag. Är fan svinnervös haha.. Min PT frågade ju mig vad jag tyckte att vi skulle hitta på sista passet och jag ba "något jäävligt jobbigt, lika jobbigt som när vi hade boxningsintervaller typ" haha.. Fasar dock mer för att ha på mig dom där svettiga handskarna än mina andningssvårigheter hhehehe. Alltså blev så chockad när jag vaknade, hade ingen aning om att det skulle komma snö!! Skönt att jag har bil idag då.

Förresten, veckans poddavsnitt är uppe och vi pratar om heartbreaks på ert önskemål. Vi pratar om att göra slut och bli dumpad. Vi tar även upp en del lyssnarmejl, tror ni kommer gilla avsnittet. Hoppas ni får en fin dag hörni, puss!

Gillar

Kommentarer

Emmy
,
Varför dricker du energidryck innan träning för?? http://www.expressen.se/nyheter/robin-drack-vanlig-energidryck-och-dog/
Sofia
,
Hej Andrea, Varför dricker du nocco före träningen? (seriös fråga haha) är det bättre än kaffe?
Felicia
,
Jag skulle önska att ni pratade mer om sex i er podd! Det ska inte vara ett så tabubelagt ämne och ni pratar om så mycket annat viktigt så varför inte göra ett avsnitt om sex?
Sigrid
,
Superbra avsnitt av podden, shit vad jag kände igen mig i ett av mailen ni läste upp! Fortsätt som ni gör