Godmorgon!

Allmänt

INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK!

Måste bara tipsa er om det här doftljuset som doftar JUL med stort J. Kostar endast 49 kr och ni hittar det HÄR

Hej på er hörni! Känns som att det var länge sen jag bara skrev ett vanligt inlägg, inte för att jag vet vad jag menar med vanligt inlägg men men. Just nu sitter jag och har lite stress för jag ska alldeles strax springa till bussen men det får gå ändå. Idag ska jag ÄNTLIGEN fixa naglarna igen, första gången på flera månader. Jag hade ju förlängnign under sommaren men till slut pallade inte mina naglar längre och blev jättetunna så kunde verkligen inte ha någonting längre. Nu har jag lovat mig själv att bara köra på gellack så det slipper bli såhär igen. Är SÅ taggad på att ha fräscha naglar igen, trodde aldrig att jag skulle bry mig så mycket om det men naglarna är faktiskt något av det första jag ser på en person, tjej som kille. Det säger en hel del om personen tycker jag.

Efter det ska jag träffa Moa för en lunch på Creme som ska bli fantastiskt. Dom har SÅ god mat där så det plus trevligt sällskap kan ju inte bli fel. Efter lunchen ska jag fixa brynen, en riktig skönhetsdag. Älskar det! När jag tar hand om mitt yttre mår jag ofta av någon anledning ännu bättre inombords också. Sen är det lite extra skönt att fixa sånt där samma dag så har man det avklarat liksom. Förutom det så tänkte jag kika in och se om några har smygstartat med Black Friday-rean.. Ikväll blir det en hemmakväll med jobb inför morgondagen, då ska vi ju livepodda i Göteborg!!! Tagga!!

Gillar

Kommentarer

Elsa,
Mysigt med "vanliga" inlägg också! 😉
elsawinge.devote.se
Linn,
Köpte det ljuset igår, det doftar magiskt!
Nouw.com/linnsuddergaard
Tyra
,
Hur menar du? Fixade naglar säger väl endast att personen bryr sig om ditt utseende och ofixade naglar att personen kanske inte bryr sig om sitt utseende? Låter lite ytligt att bestämma hur en person är utifrån ens naglar, eller?
Hilda
,
Hej Andrea, älskar din blogg! Fick för ett tag sen reda på att min pappa varit otrogen mot min mamma och då inte bara en gång utan fler. Och nu ska de skiljas, hur hade du reagerat? När jag fick veta de tänkte jag aldrig prata med min pappa igen och bodde hos min kille i flera dagar. Klarar inte av att va arg längre då jag verkligen älskar honom ju, men ibland känns de bara så fel alltihop och jag vill bara va hos mamma. Kram
Lisa Magnusson
,
Om du känner dig bekväm att prata om det, vad är din politiska åsikt? Skulle ni kunna diskutera politik och era egna politiska ideologier i podden? Mvh, en väldigt politiskt insatt tjej som älskar din blogg!
Melissa
,
Hej! När kommer dina svarts byxor ut på Nakd? 😊)
Julia
,
Hej Andrea! Jag har köpt en likadan studentklänning som du från Ida Sjöstedt och är helt förälskad i den! Min fråga till dig är om du upplevde den som lite kort? För jag är ca 171 cm och om jag inte misstar mig har väl du också den längden ish..? I sånna fall hur gjorde du, har du några tips?? Kraaam