Godmorgon måndag!

Godmorgon måndag! I och med nystarten med bloggen så har jag blivit inspirerad av Hannah och Amandas koncept "Hur mår du". Tänker mig att något liknande i bloggen skulle vara kul. Bara en liten snabb uppdatering på morgonen med tankar om dagen, gårdagen eller något helt annat. Inga supersnygga bilder, bara ett snabbt hej liksom. Så HEJ på er! Dessa två bilder tog jag precis efter att jag ätit upp min frukost imorse. Är inne i så sköna rutiner just nu, vaknar av mig själv innan sju och somnar strax efter tio på kvällen. Det är typ det skönaste jag vet.

Nu har jag i alla fall som sagt ätit frukost, hunnit mejla lite och nu ska jag sätta mig med det sista inför livepodden ikväll. Har knappt tagit in att vi faktiskt ska ha livepodd ikväll, så sjukt ju. Det känns lite pirrigt i och med att senast vi hade det i Stockholm var 2017, ett bra tag sedan. Förutom livepodd-prepp så kommer jag träna lite försiktigt (känt mig lite krasslig, igen) och ta en promenad i det fina vädret runt Årstaviken.

Hoppas vi ses ikväll <3

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
vilken färg har du på väggarna i bilden?? såååå fin 😍
Jenny
,
Så härligt att du är tillbaka! 😍
Jag måste dock bara skriva en grej, jag vet inte om det bara blir så för mig eller om det är så för flera. Men jag följer din blogg via Bloglovin och på dina inlägg syns sällan dina bilder. Man måste trycka "visa orginalinlägg" för att kunna se att du lagt ut bilder. Tänkte kanske att du ville veta det! Stor kram❤️