Going to..

Allmänt, Resor

... CURACAO!!! Och för er som nu inte hört talas om Curacao så är det en ö i Karibien som ligger ovanför Venezuela och nära ön Aruba. Mamma och Oskar har pratat länge om att de vill resa någonstans på vintern och då pratat lite om Karibien och nu är det äntligen bestämt! Ingen av oss har varit där tidigare så det ska bli sååå kul. Det ser ut att vara otroligt vackert.. Här nedanför är bilder från hotellet vi bokat första veckan. Synd bara att det är ungefär ett år kvar tills vi åker, vi är där i samband med Noras och Alices sportlov 2017!

Gillar

Kommentarer

ISA,
AH! fick sån rysning av bilderna bara - vilket paradis! nu har du något att längta och peppa för!!
isabyl.devote.se
Anonym,
Ska Anton följa med?
Safari
Annnnnnno
,
Nej vad avis jag blir!! Var där i vintras, först en vecka på Curaçao & sen en vecka på Aruba OCH det var en av de bästa resemålet jag gjort!! & jag kan säga att jag bodde på exakt samma hotell, & jag ÄLSKADE det!! Ni får INTE missa chill & grill (en restaurang) ligger presic bredvid vattnet, man sitter på stranden det ör MAGISKT! Du kommer inte att bli besviken, blir nästan lite avis att du ska dit, vill också det!
matilda ?,
wooow, det ser underbart ut!!
matiiildaa.blogg.se
Elin
,
Hej! Åh jag var på Curaçao förr förra året och det var något av det bästa jag varit med om! Exakt det hotellet ni ska till också! Hotellet var riktigt fräscht och vääääldigt bra service och frukost! Bredvid hotellet ligger det ett ställe där man kan simma med delfiner som är halvt vilda och det är ett hett tips jag tycker ni ska kolla på!! De har även delfinshow, man får klappa delfinen och göra konster med den och simma med den! Det var verkligen så coolt! Hoppas ni får en sjukt grym resa! Kram 😊
Lina,
ÅHH vad avis jag blir, det är verkligen ett superresemål! Var där förra året med hela släkten och alla tyckte det var helt amazing!
www.devote.se/linawoll
Ellen
,
Åhh jag var där förra vintern. Min bästa resa någonsin! Ett MÅSTE är att åka ut till Klein Curacao, det var helt fantastiskt vackert. Sååå avundsjuk 😊)
sanna,
Var precis i Aruba, sååå underbart! 😊
www.fashionjoint.se
hannah
,
Underbart ju!!! lagom avis.. När man själv har en plånbok som inte skulle räckt speciellt långt ha - ha.. Så jag undrar, vart bokade ni? och bokade ni allt i en charter eller flyg för sig och hotell för sig?