Going to...

Allmänt, Resor

.....BAARCEEELOOONAA!!!

Jag har aldrig varit i Barcelona och har länge velat åka dit och nu är det snart dags. Så himla roligt. På torsdag lyfter flyget från Arlanda och jag ska åka med massor av bloggare, så kul! Jag älskar ju Spanien så tror jag kommer älska Barcelona, alla jag känner som varit där har rekommenderat mig att åka dit så är så taggad. Har ni några Barcelonatips? Vi har redan alla middagar inbokade men finns det något på dagtid eller nattetid man inte får missa? Alla tips uppskattas! Vi är där torsdag - söndag.

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Font Màgica de Montjuïc - en stor fontän med vatten och ljusshow, riktigt coolt faktiskt, och gratis dessutom! Kolla dock öppettider för de har bara öppet vissa dagar har jag för mig 😊
Elin,
Åk till W's skybar Eclipse på kvällen! Superbra musik, goda drinkar och magisk utsikt! Annars är klubben Opium och catwalk stora favoriter hos mig själv, och dem ligger alla nära varandra 😊 kontakta dock promoters om du vill klubba, Youbarcelona är en bra och seriös promotergrupp 😊 älskar Barcelona, hoppas du får det jättetrevligt där!
Elinlizette.for.me
CAMILLAESI,
men vad roligt!! Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Matilda
,
Jag var i Barcelona förra sommaren och åt den bästa tapasen! Restaurangen heter "Bo" och ligger en bit från La Sagrada Familia ?
Lova,
Frukost/Brunchstället Tropico är fantastiskt! Så gott och fint. Även Flax & Kale är fint för frukost och lunch, men det du absolut inte får missa är Creps Al Born! Det är en resturang/bar som ligger i området El Born, och jag har aldrig varit på en bättre bar. Det är jättebra musik, snygga bartenders, goda drinkar och verkligen festlig stämning. Mycket locals här, alla dansar och pratar. Bästa stället att gå till efter middagen men innan klubben!
nouw.com/lovar
Andrea
,
Enligt mig är shopping gatan La Rambla ett måste, samt La Sagrada Familia!! Så himla fin kyrka. Jag stod och köa ett bra tag, men såå himla värt det! ?
Hanna,
Sarah
,
Surfhouse har bösta frukosten, beställ acaiboilen!
jonna
,
Kul att du ska hit! Om jag fattat rätt gillar du hiphop o rnb och då säger ja bara DRA TILL JAMOBURINE!! Så jävla nice musik får hype på varje låt. Ligger på plaza reial 😊 Annars brunch and cake har nice mat!
Louise
,
Tibidabo är jättehäftigt, en stor kyrka som ligger uppe på ett berg, tar ett tag och åka dit men oj så häftig utsikt, jobbigt dock om man är höjdrädd då kyrkan ligger 500 m över marken, häftig upplevelse! Googla så kommer du få se! La sagrada familia är inte så jättehäftig att se, då kan man lika gärna se katedralen som ligger närmare la rambla 😊 Det finns också en 360 grader rooftop bar som har utsikt över hela staden, goda drinkar och väldigt fin bar och utsikt över staden, därifrån kan man se alla häftiga ställen genom kikare på närmare håll, ligger på gatan raval Och är andra största gatan från la rambla. Rosa negra och marmelad är två jättegoda restauranger och sjukt goda drinkar! Prisvärt och mysigt ställe, rosa negra måste man oftast boka bord på! Catwalk lätt bästa nattklubben, RnB och hiphop, dansvänliga låtar!! Hoppas du får en rolig resa