Golden Gate

Allmänt, Resor, USA 2018

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

Igår på förmiddagen promenerade vi till Golden Gate och wow vad mäktigt det var. Något som var lite roligt (eller inte) var att man kände att man var rätt nära bron, vilket dock senare visade sig vara en felaktig uppfattning haha.. Vi verkligen gick och gick och kom ALDRIG fram. Efter ett tag fick Mathilda skoskav och då upptäcker vi att vi inte har något internet att beställa Uber med haha herregud. Till slut löser det sig så vi får tag på en Uber den sista kilometern eller något. Den här lilla incidenten fick oss även att bestämma oss för att ta tag i att köpa ett amerikanskt simkort senare på eftermiddagen. Det kan jag verkligen rekommendera er som ska stanna i USA lite längre då det är så himla dyrt att surfa med svenskt simkort här. Vi köpte hos T-mobile och där fanns det just skräddarsydda erbjudanden för oss som turister. Vi tog erbjudandet med obegränsad surf som funkar i 30 dagar, perfekt för oss! :)

Det är så coolt att se saker i verkligheten man länge och flertals gånger sett på bild. Man känner igen sig och ser något helt nytt på samma gång liksom.

En turistgumma!

Två turistgummor på vift i Amerikat!! Idag ska vi besöka ännu en turistattraktion här i San Fransisco; Alcatraz!! Är så taggad haha. Mathildas blus hittar ni HÄR

Gillar

Kommentarer

Elie
,
Hej!! TIPS! 😊 Nu kanske du inte har Tele2 iofs men jag såg att om man har Tele2 och Unlimited-abonnemanget så får man gratis surf i USA. Bara ett tips 😃
Emma Engström,
Alltså wow så häftigt! Haha åh, att man kan få en sån uppfattning om avståndet, hade lätt varit jag!
nouw.com/emmaengstroms
Elin
,
Åååh tänker på den gamla barnfilmen ”den otroliga vandringen” när jag ser dessa bilder haha?
Karolina
,
Ni måste besöka sausalito i San fransisco, ligger på andra sidan bron. Ni kommer inte ångra er❤️
Mel
,
Hahaha alltså skrattar så mycket åt mig själv när jag läser ditt inlägg. Trodde verkligen du menade "simkort" som i ett kort man tar för att typ få simma i amerikanska vatten eller något, låter sjukt retard när jag tänker efter... Förstod verkligen inte förrän jag läste "obegränsad surf". Allt hängde ju bra ihop med, typ surfa osv... hahaha!! Fattade ingenting och just i sammanhanget tänkte jag "vadå skulle dom simma bort till bron eller vad tänkte dom", omg hahah.... trött man e.
Andrea Hedenstedt
,