Goodiebagen mina gäster fick

Allmänt

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR ALLA NÄMNDA VARUMÄRKEN

Har fått så många snaps från er med frågor om goodiebagen så tänkte att jag kunde visa upp den för er. Och inte bara för att vissa bett om det, utan också för att jag är sjukt glad och tacksam gentemot alla sponsorer som hjälpte till. Om jag får säga det själv så är det nog en av de bättre goodiebagsen jag skådat ;) Inte för att jag är partisk eller så hehehe.. Nej men det kan väl vara lite kul att få veta vad jag bjöd mina gäster på? Den här hade jag gärna behållt men jag valde att ge den till Alice som tyvärr inte kunde medverka på lanseringslunchen pga jobb.

Själva korgen är från Oscar & Clothilde på Birger Jarlsgatan här i Stockholm. Korgen kommer jag dock inte ge till Alice då den är perfeeekt att använda antingen som picknickkorg eller när man vill ge bort någon present. Ni hittar den HÄR

Alla gäster fick två presentkort. Det första är ett till salongen Qvi Si på Valhallavägen, så man fick presentkort på en ansiktsbehandling. Hur nice?

Sen fick alla också presentkort på Rival på Södermalm för att äta brunch. Jag ska definitivt dit med Isabelle, Mathilda och Alice någon gång nu i höstmörkret. Food is life.

När vi skickade ut inbjudningarna så fick alla varsitt doftljus med min logga. På eventet fick alla också doftpinnar i samma doft med loggan. Det som är lite roligt att det är många av er som undrat om man kan köpa dom. Och det kan man, inte med min logga men dom är från Thefriendlyhome.se. Jag sparar doftpinnarna till när badrummet är klart så det doftar ljuvligt där inne från dag 1 :)

Bordsplaceringen bestod av dessa take away-muggar med allas namn på. Hur roligt? Dom är verkligen i PERFEKT storlek. Dom är från MedTryck.se som gör tryck på alla möjliga saker :)

Sen fick tjejerna detta! Smink från Ofra Cosmetics, en ansiktsrengöringsborste från Foreo, läppbalsam från Eos, lösögonfransar från Sweed och brun utan sol från Aco. Sen fick alla smink från Anastasia Beverly Hills men jag hann tyvärr använda det innan jag fotade hehehe #taggad.

Några av mina favoritprodukter från Sephora! Cleansing wipes och ansiktsmask. GOALS. Ni hittar dom online HÄR

Yogi Teas finest selection av te. Alltså har aldrig sett så många olika tesorter i en och samma förpackning haha. Perfekt inför hösten. Sen fick alla den skonsamma intimtvålen från DeoDoc <3 Jag har ju väldigt många hemma i och med mitt ambassadörskap för DeoDoc så Alice fick även denna!

Superfruit var också med och sponsrade goodiebagen med så roliga saker. Hur nice att ha en färdig mix till nyttiga chokladbollar exempelvis? Hade aldrig hört talas om dom men Liv som jag jobbar med rekommenderade dom så litar starkt på henne. Ska testa att göra chokladbollarna i helgen!

HUR FET GOODIEBAG??

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Alltså wow! Så fet!! 😃 Skriv gärna när du testat chokladbollarna, låter ju väldigt spännande! 😊
nouw.com/johannashouse