Goodiebagen på livepodden!

Allmänt, Podcasts

Som jag nämnde igår när jag skrev om livepodden vi hade i fredags så skulle jag visa er hur goodiebagsen såg ut! Alla var inte helt identiska men det var i princip samma innehåll! Förutom att det var roligt att få göra en livepodd så var det väldigt roligt att få bjuda på gott tilltugg, dryck samt att få dela ut 50 stycken välfyllda goodiebags. Jag personligen har aldrig sett en bättre goodiebag på liknande events så kände mig väldigt stolt och glad över att kunna dela ut dessa. Så himla snällt att följande varumärken sponsrade goodiebagen!

GOODIEBAGEN INNEHÖLL: En Glossybox Liquid lipstick från Maybelline New York Hårprodukt/er från Maria Nila. Torrshampo på bilden! Hårprodukt från Got2b. Volymspray på bilden! Body lotion från Aco Halsband från NA-KD Hårsnoddar & hårborste från Nordic Feel Eos lipbalm Deo Doc Intim Wipes Minilack från Depend Mobilskal från Richmond & Finch Styleby Magazine

Gillar

Kommentarer

Petra,
Det var verkligen inte dåliga Goodiebags! 😃
www.petra.for.me
Agnes Fährlin,
Hej! Var på er livepodd och fick ta del av denna fantastiska goodiebag, Dock fick jag ett skal som var för iPhone 5, när jag själv har en iPhone 6. Finns det någon chans att jag skulle kunna få byta, på något vis? Du är bäst!!!
agnes.fahrlin@gmail.com