Göteborg pt.2

Allmänt, Resor

Vi kom fram till ett vårigt, varm och soligt Göteborg. SÅÅ härligt, speciellt efter att ha lämnat ett grått och småregnigt Stockholm.. '
Utanför centralstationen träffade jag en kille som ville ta en selfie haha! .
Hotellet vi bodde på heter Pigalle och ligger rätt nära Centralstationen, fy satan vad fint vi bodde alltså. Jag och Bianca fick ett så otroligt fint rum med stor soffgrupp och grejer. Alla rum såg tydligen annorlunda ut, alltså med olika inredningsstilar. Michaela hade fixat sååå fint med massor av blommor också, kändes riktigt hemtrevligt!

Efter vi gjort oss lite hemmastadda på hotellet så gick jag, Bianca och Molly ut på stan för att leta efter något snyggt att ha på oss till kvällen. Jag hade med mig rätt många alternativ men ville gärna ha en ny topp. Letandet gick dock inte så bra då alla affärerna stängde tidigt :( Fick nöja mig med det jag hade med mig!

. Foto: Studio Emma Svensson / Alma Vestlund

Gillar

Kommentarer

Johanna,
Men Gud så kul!
josuns.se
Det där hotellet ser verkligen riktigt fint ut 😊 Kram!
elinkristin.devote.se
Emma
,
Hej! Jag och min pojkvän har ett-årsdag om 2 veckor. Vi skulle så himla gärna vilja ha dina bästa restaurangtips i Stockholm på mysiga, romantiska och goda restauranger. Vore så otroligt snällt och fint om du vill hjälpa oss. Stor kram och tack för en grym blogg! Du är bäst!
Siri,
Härliga bilder!
nouw.com/sirieinarsson
ISA,
åh roligt att få se bilder från er tripp, snacka om fint hotell dåååå 😊
isabyl.devote.se
Siri,
Hotellet ser sjukt drömmigt ut! Tycker att Göteborg verkar vara en så himla fin stad. Planerar att åka dit någon gång i sommar med några tjejkompisar. Hade varit kul att höra lite om vad du tycker om Göteborg? Vill gärna höra av någon som inte bor där 😊
nouw.com/siriwinstedt
Julio Chang,
Hej Andrea, Roligt att du tyckte om hotellet! Vi ser fram emot ditt nästa besök och hoppas då att du kikar förbi vår terrass!
Www.Hotelpigalle.Se
Nicolina
,
Ljudet på podden är värre nu än innan tyvärr... :/