Grönalund

Allmänt

Vi åkte till Grönalund igår istället då det regnade och åskade i tisdags. Känns som att det var rätt många som hade tänkt på samma sätt som oss om man säger så.. När vi kommer in så är det så mycket folk att vi bara ger upp tanken om att ens åka någonting inom de två kommande timmarna. Det var bättre att påbörja jakten efter någonstans att sitta och någonting att äta. Och det var verkligen tur att vi gjorde det när vi gjorde för när det började närma sig vanlig middagstid (vi kom vid 17ish) så var det sååå långa köer till alla matställen. Varje attraktion hade cirka 40 minuters kö och så var det även senare på kvällen. Så det var rätt segt, vi lyckades inte pricka in en bra ködag men annars en väldigt fin dag att vara på Grönalund. I slutet av kvällen åkte vi Tilt och alltså wow. Utsikten över Stockholm får mig att häpna varje gång även fast jag åker den där varje år. Vilken otroligt vacker stad jag bor i. Det är lätt att glömma bort att verkligen ta in hur fint det är då allt blir en vana men W-O-W. Precis när jag stirrade ut över min kära hemstad och fick något typ av lugn över hela kroppen så släpptes jag och fick panik hahah. Och hörni, TUSEN TACK till alla er som kom fram till mig igår. Fan vad gulliga ni är. Ni förstår inte hur glad jag blir och hur mycket det betyder att få höra era fina ord i verkligheten. Kan inte ni mejla bilderna till andreahedenstedt@hotmail.com? KRAM!

Gillar

Kommentarer

ISA,
vilken mysig pussbild! kan tänka mig att grönan är gaaalet trångt de fina dagarna.. men fint ändå ju!
isabyl.devote.se
Sofia
,
Hej Andrea! Älskar dig och din blogg, du är verkligen bäst!! Jag undrar vart du har köpt din Stella McCartney väska? Har letat efter just den modellen som du har men kan typ inte hitta den någonstans.... Om du beställde den från nätet, isåfall vart det mycket frakt/ tull mm? Kramis!!
Josefin
,
Hej! Jag har två frågor ang. äldre blogginlägg: Är Urban Decays setting spray lika bra som du hoppades? Och använder du färgbomb för att få grått hår eller bara silverschampoo? 😊
Loise,
Du verkar verkligen vara en underbar person och en jordnära bloggare! Keep up the good work girl! <3
www.devote.se/loisebackryd
Linda
,
Hej! Jag har en fråga till eran podd. Jag och min kille har träffats i 7-8 månader. Nyligen berättade han att han har träffat sitt ex i smyg under denna tid. Hon har det tydligen jobbigt i livet och behövde någon att prata med, varav han var den enda som hon kunde ta upp detta med (enligt honom). De har alltså träffats bara dom 2 utan att jag vetat om det. Enligt honom har de dock bara träffats och pratat om hennes problem. Jag frågade om han tror att hon fortfarande har känslor kvar för honom, och det har hon.. Han hade ej berättat att de träffats pga han var rädd för vad jag skulle tycka. Vad tycker ni om detta? Är det okej? Vad borde jag säga till honom? Tack på förhand!
Hanna,
Hej !! Nu är ett nytt inlägg uppe på min blogg ❤️ Kolla im vad jag gör på Gotland !!! LÄS LÄS LÄS !!! http://www.nouw.com/shansi
www.nouw.com/shansi
Linda
,
Hej, jag har en fråga till eran podd. Jag har träffat min kille i snart 7-8 månader. Nyligen berättade han för mig att han har träffat sitt ex under denna tid. Hon har ringt honom för att hon varit ledsen och velat prata, och enligt honom har hon inte haft någon annan att prata med. De har alltså träffats bara dom två utan att jag vetat om det, flera gånger. Han har undanhålligt detta från mig pga att han varit rädd för vad jag ska tycka. Han har dock ändå träffat henne för att han velat vara snäll och hjälpa henne. Jag frågade om han tror att hon fortfarande har känslor kvar för honom, och det har hon.. Han säger dock att det inte är något alls mellan dom längre. Vad tycker ni om detta? Är det okej? Vad borde jag säga till honom? Jag blev iaf ledsen att han döljt detta från mig.. Tack på förhand!
janina,
så kul det låter!
nouw.com/janinaemilia
Hanna Sahlqvist aka Hannavic,
Men åhh det är fett onajs när man kommer dit och det är FULLT av människor 😊 Många kramar från Hanna <3 www.hannavic.se
hannavic.se