Halmstad Snapshots

Allmänt, Resor

Jag och Mathilda åkte ju i tisdags till Göteborg som ni vet. Där var vi två nätter och sen tog vi en hyrbil och åkte till Halmstad och Tylösand. Jag har några familjevänner som har ett hus där så vi passade på att hälsa på dom och samtidigt få se lite av Halland och Västkusten. Tyvärr så hade vi inte tur med vädret (typical svensk sommar haha) men det var väldigt mysigt ändå. Det var nästan skönt att det inte fanns något annat att göra än att gå ut med deras hundar, det är behövligt ibland att bara ta en paus på att görande och slappna av lite.

Vi gick ner till Tylösands strand (upptäckte sen att det var hundförbud hehe) med Mimmi (på bild) och lilla Dixie som var den andra hunden. Alltså dom ÄLSKADE stranden haha. Jag och Mathilda vågade inte släppa dom lösa, kul att behöva ringa deras matte och ba "Äh jo hej.. Det är så att jag inte riktigt vet vart Mimmi befinner sig heheheheh" så vi sprang med hundarna längs stranden tills vi alla var trötta. Trots det dåliga vädret var det ändå rätt varm i luften, 19 grader. Betydligt kallare var det ju i vattnet, usch och fy..

Jag och Mimmi <3 Gillar speciellt bilden när jag leker med Mimmis öron och hon är lagom trött på mig ;)

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
Vart har du köpt jackan?? så snygg!
Beatrice
,
Hej Andrea! Vore superkul om du kunde göra en "hur jag redigerar mina instagram-bilder" nr 2 cause your feed is flawless girl! (:
Moa
,
Hej! Har du lite Göteborgs och Halmstadstips? Jag och en vän funderar på att åka dit i nästa vecka! 😊
Elin,
Bella,
Så härliga bilder! http://nouw.com/bellss/langa-ogonfransar-med-mascara-30528097
nouw.com/bellss
Ebba
,
Hej Andrea! Vad har du för storlek på din jacka? Kram!
frida
,
Som den halmstadbo man är så finns det vissa saker du inte får missa! afterbeach på tylösand efter stranden och sen senare på kvällen mondagsklubben eller leifs lounge på torsdagar där dom flesta människorna befinner sig en utekväll i halmstad.