Halva släkten fyller år just nu..

Allmänt, Outfits

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Helt ärligt talat så känns det som att hela släkten på mammas sida fyller år samtidigt. Sedan Februari har det varit födelsedagsfirande var, varannan helg. Lite roligt ändå, att vi är så många som fyller år på våren. Och det är inte slut än, vi har flera stycken som fyller år nu i Maj haha! Herregud.. Igår firade vi i alla fall mormor och morfar som båda fyller 75, så det vankades 150 årsfest!

Såhär gick jag klädd! Ni måste kolla in byxorna, dom är sååå stretchiga och sköna!

Kavaj - HÄR // Byxor - HÄR // Väska - Mango // Linne - Zara

Jag, Anton, Alice och vår kusin Moa hjälpte mormor och morfar att duka fram och se till att alla fick mat osv. Det var verkligen så gott!

Min prins <3

Vi gick från mormor och morfar till Slussen, det tog kanske 20 minuter. Det var riktigt skönt i kvällssolen! Stockholm var så himla vackert också, det är lätt att glömma bort att ta in hur fint det faktiskt är här.

Kände mig riktigt sommarfin i helvitt tillsammans med både ny topp och väska!

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Hej Andrea! Du har ju lagt upp några inlägg för klädtips inför blivande studenter! Men jag undrar om du kanske kan lägga upp lite tips av vad man kan ha på sig som gäst på studentmottagning. Min kille tar studenten i juni och jag vill ju då självklart vara lite extra fin. Ksnske kan du kolla upp klänningar för under 500 lappen? Hade varit så kul då jag tror många är Osäkra på klädval, och du brukar vara extremt duktig på att ta fram olika outfits! Kram.
Matilda,
Åhh vad mysigt!! Och så fin outfit Andrea! <3
nouw.com/matildardn
Paulina
,
Åh såå fina bilder, vilken kamera har du använt dig av till dehär inlägget?
Vendela
,
Såå fin outfit! Vad har du för storlek i byxorna?
Jonna
,
Alltså huuur får du detta magiska "turkosa" ljus på himmel o exempelvis Antons jeansjacka på dina bilder? Ser denna typ av redigering på många av dina bilder men blir tusan inte klok på hur du gör. Är det någon effekt eller kan du förklara kort? kram