Handla julklappar & få tillbaka pengar!

Allmänt

DETTA INLÄGG SKRIVS I SAMARBETE MED REFUNDER

Före ungefär en vecka sedan tipsade jag om Refunder.se, tänkte påminna er igen då det kommit in flera, grymma kampanjer. För er som behöver en liten recap om vad Refunder är för något; Refunder.se fungerar som en startsida för all din shopping på nätet. Handlar du via Refunder så får du pengar tillbaka varje gång du handlar på någon av de butiker dom samarbetar med. Olika hemsidor har olika återbäring, men här är några exempel på kampanjer just nu (länkar): Ur & Penn 6.5% tillbaka, Boozt.com 5% tillbaka, Åhléns 7.5% tillbaka! Åhléns kommer jag garanterat handla julklappar hos, eller varför inte Fars dag-present?

Och nu närmar vi oss mitten av November, då är det enligt mig dags att börja tänka på julklappar. Och julklappar är ju superroligt att ge bort, men det kan bli rätt dyrt. Varför inte handla alla julklappar via Refunder? Då får ni tillbaka pengar på varje julklappsköp, låter rätt bra i mina öron! :)

Klicka HÄR för att se mina favoritbutiker och få 50:- extra att shoppa som ny medlem på Refunder. Om du redan är medlem kan du bjuda in dina vänner HÄR och få 50 kr per ny registrerad medlem!

Gillar

Kommentarer

Petra,
Fina bilder! 😊
www.petra.for.me
Moa
,
Hej! Vart har du köpt korthållaren från Marc Jacobs???
Linn,
Den sidan är så bra! 😃
nouw.com/sarahlinnsliv/