Hårfavoriter just nu

Allmänt, Skönhet, Tips

Innehåller Adlinks

Mitt i allt flyttkaos tänkte jag att det kunde vara roligt med något skönhetsrelaterat också. Jag har nämligen en nyfunnen hårfavorit samt två produkter som jag använt ett bra tag nu jag är osäker på om jag tipsat er om än..

Ghd Advanced Splite End Therapy - LÄNK Jag har använt den här i två veckor ungefär och jag har ingen uppfattning om vad den gör mot klyvna toppar än MEN.. Jag har märkt en otrolig sak och det är hur otroligt lent och fint håret blir när jag har denna i innan jag fönar håret. Alltså vi snackar som om man haft i inpackning en timme, när det är denna som varit i i kanske 1 minut. Har alltid i denna nu när jag fönar, den passar mitt hår perfekt.

Kevin Murphy - Fresh Hair (torrshampo) - LÄNK Jag gillar märket Kevin Murphy starkt så självklart ville jag testa deras torrshampo också. Som tur var så är den här produkten lite mer i "normalpris" än deras andra produkter. En sån här flaska kostar 70 kronor (nu på rean), inte så farligt tycker jag. Det jag gillar mest med den här är doften, den är så sjuuukt fräsch och ger ett luftigt och bra resultat.

Redken Wax Blast - LÄNK Den här vet jag att jag tipsat om förut men för er som missat eller glömt så gör jag det igen. Mitt hår reagerar inte alltid jättebra på vanlig hårspray, det här är en waxspray och då får jag verkligen effekt. Den här använder jag alltid när jag gör en toffs för att undvika så mycket flygande bebishår haha :)

Gillar

Kommentarer

Louise
,
Hej Andrea! Jag har aldrig rest med min pojkvän förut, och jag är lite nervös och vill gärna att du och Mathilda pratar om det i podden. Jag undrar till exempel hur ni gör när ni ska gå på toa så han inte kommer in och känner lukten (!!). Och hur ni undviker bråk, och om man ska på en längre resa i två veckor på sol- och bad semester, hur håller man det "spännande"? Jag kan tänka mig att det blir rätt enformigt om man är med varandra konstant två veckor och solar och badar på dagarna? Jag skulle även tycka det om jag var med en tjejkompis. Hoppas ni tar upp det i podden, kramar!! <3
Petra,
Alltid varit lite nyfiken på Kevin Murphys hårprodukter, kanske borde testa nu 😊
www.petra.for.me
Emma,
Kika gärna in denna blogg med vardagsnyheter och inredning 😊 http://44kvadrat.myshowroom.se/
44kvadrat.myshowroom.se/
Emelie
,
Hej fina du! Vad kul att du gillar GHD ASET 😊 Anledningen till att du upplever att den inte drar ihop topparna på dig är kanske för att du bara fönar! Krämen ska nämligen tas i handdukstorkat hår efter schamponering, alltså inget balsam! (Balsam stänger hårstråt) Sedan fönas håret och sedan ska krämen även plattas in i håret för att dra ihop topparna! Sen ska krämen hålla upp till åtta tvättar sen kan man upprepa processen! 😊 Hoppas att du upplever ett ännu mer positivt resultat om du provar att använda den på detta sätt 😊 Stor kram till dig!