Hårprodukter

Skönhet, Tips

Får ofta väldigt många frågor om mitt hår. Tänkte därför dra lite snabb, random info samt länka några av mina favoritprodukter. , - Jag klipper mig cirka var 10e-15e vecka, då färgar jag varje gång. - Jag tvättar håret cirka 2 gånger i veckan. - Jag utsätter håret för fön efter varje dusch och locktång eller plattång en gång i veckan. - Jag sover alltid med hårolja. - Jag använder en silverinpackning varannan vecka ungefär. - Jag klipper och färgar mitt hår hos Elin Johansson - Jag har haft extensions men inte längre. - Jag sover alltid med utsläppt hår. - Jag har alltid toffs dagen innan jag tvättar håret

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Jag vet inte hur många gånger jag länkat dessa produkter i min blogg men dessa är verkligen några jag använt under en längre period som jag verkligen gillar. Locktången är den jag alltid lockar mitt hår med och inpackningen är den silverinpackning jag ofta nämner. Det 20% rabatt på dessa saker i tre dagar framöver! :)

Gillar

Kommentarer

Mathildalindblad
,
Du har sjukt fantastiskt hår <33 nouw.com/mathildalindblad
Marie
,
Varför är håroljan bra? Är lite sugen på att köpa den!
Alicia
,
Hur gör när du har tränat, tvättar du håret efter varje gång?
vendelaisabelle
,
Älskar ditt hår, så fint! 😊
Maria
,
Tycker ditt hår är SÅ himla fint!! Visade faktiskt upp exakt den här bilden på dig för min frisör sist för att jag ville ha denna hårfärg haha! Men en fråga bara, har du silverinpackning även i den "mörka" delen av ditt hår eller bara i den ljusa? btw, din blogg är riktigt inspirerande!
Louise
,
Hej! Hur gör du dina produkt-collage, som det med hårprodukterna i detta inlägg? 😊 kram