Heeeeeeeeeeejjjjjj <3 <3

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Väska - LÄNK // Jeans - LÄNK // Tröja - LÄNK // Solglasögon - LÄNK // Örhängen - LÄNK

Ursäkta mig men heeeeeeeeeeej!!!!! Ni ba Midsommar-ledigt? :) Längsta midsommaren ever måste jag säga. Nej men som jag kommunicerade ut i podd, instagram och youtube så behövde jag ta en paus för att fokusera på mitt PT-plugg vilket verkligen var det bästa beslutet på länge i och med att jag äntligen tog tag i att bli KLAR. Så nu kan jag lägga själva pluggandet bakom mig och istället fokusera på att jobba, både med mina sociala medier och träningen. Ni har väl förmodligen hänt med en del i andra forum så kommer inte dra allt som hänt sen sist, besparar er den lästiden haha.

Skinnjacka - LÄNK // Beiga jeans - LÄNK

Men vad händer nu då? Är bloggen "tillbaka"? Jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig. Vi får se hur allt rullar på. I och med att jag får tillgång till min träningsstudio nästa vecka så lär den ta upp mycket tid den kommande månaden. Sen vet jag inte riktigt hur jag kommer fördela min arbetstid än, hur mycket jag kommer jobba som PT och inte. Vi får helt enkelt se. Bloggen kommer inte uppdateras flera gånger om dagen varje dag, men jag kommer komma in här och skriva när jag känner för det. Precis som denna morgon helt enkelt!

Idag är första dagen hemma hos min mamma. Jag och Gustav har flyttat hit temporärt då vi fått en fuktskada i vårt kök som behöver renoveras. Mer om det i ett eget inlägg tänkte jag. Känns såklart mysigt att bo "hemma igen" och umgås med familjen även om det är jobbigt att inte ha sitt eget liksom. Vi får hålla tummarna för att renoveringen och torkningen av köket går som planerat helt enkelt. Igår lagade jag vegobullar med spagetti och tomatsås, första gången jag testade dom från Sorunda korvfabrik (dom har alltså släppt veganska köttbullar) och jag måååååste tipsa er om dessa. Sjukaste ever faktiskt. Aldrig ätit vegobullar som smakat så mycket som köttbullar förut. Riktigt grymma!


Men hörni, nu ska jag och Mamma ut på en liten prommis (hon jobbar hemifrån nu i och med coviddddd) så hörs vi lite senare om antingen träningslokalen eller köket, vi får se i vilken ordning. Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,

Yaaay! Välkommen tillbaka😍

nouw.com/cassandraharaldsson
agnesvera
agnesvera,

Så kul med en uppdatering <3

nouw.com/agnesvera
Sofia
,

Jag har saknat din blogg <33 följer ej folk på youtube och har inte insta, blogg ftw. hoppas du är här för att stanna!!!

Julia
,

Yeyyyyyy! Så glad att du är tillbaka <3<3<3

Lauren
,

Vilken modell var det du hade på dina dr martens nu igen?🤩

Johanna
,

Så kul att du är tillbaka!! Har du tips på snygga höstjackor?