HEJ DÅ LA

Allmänt, Resor, USA 2018

Bilderna är tagna onsdag kväll för mig på Los Angeles flygplats!

Igår hade vi vår sista dag i Los Angeles och lämnar därmed destination 2 av 5 bakom oss. Då räknar inte jag med Bakersfield hehe.. Vi har ju haft tio dagar i Los Angeles och det har känts väldigt lagom. Redan innan vi åkte fick vi ju höra av alla att det var så stora avstånd i LA så bil och tid är ett måste. Även om alla sa det så var det svårt att föreställa sig hur staden var uppbyggd och funkade tills man var där på plats. Det funkar liksom inte riktigt att bara googla på en viss typ av butik i LA och tro att man ska kunna ta sig dit smidigt bara för att man är i LA, den kan lugnt ligga 45 minuter bort liksom. Vi spenderade 5 dagar i Santa Monica och 5 i West Hollywood och jag är väldigt glad och nöjd över den fördelningen.

Efter att ha bott i både Santa Monica och West Hollywood så skulle jag säga att jag föredrar Santa Monica på ett sätt, West Hollywood på ett annat. Santa Monica var mer chill att hänga i utan planer, det fanns rätt mycket att göra nära hela tiden. Sen är ju stranden ett stort plus! Det jag gillade med West Hollywood var att det fanns bättre restauranger, bättre shopping osv. Dock tycker jag inte att det var lika mysigt och smidigt som att bo i Santa Monica. Hade någon frågat mig vad som skulle välja mellan dom två hade jag sagt Santa Monica i alla fall :)

Bilderna ovanför är tagna på Los Angeles flygplats innan vi klev på planet mot Oahu och jag skriver denna text uppe på cirka 10 000 meters höjd. Jag ser så mycket fram emot dom här tio dagarna på Oahu men det slog mig verkligen hur enormt långt hemifrån jag är nu. Det känns som att vi är påväg ut i oändligheten liksom. Frågan är om man kommer så mycket längre bort än Hawaii från Sverige?

När jag sitter här på planet och tittar ut över molnen så slås jag av en stark känsla. Tacksamhet.

Livet är så jäkla härligt ibland. Eller nej inte ibland, oftast nu för tiden. Det här halvåret har verkligen varit helt otroligt, jag har precis som jag gör nu; svävat på moln. Nu är jag längre bort hemifrån än vad jag någonsin varit och det får mig att tänka på hur mycket jag uppskattar allt jag har hemma. Min fina lägenhet, min underbara familj, mina snälla vänner och min kära pojkvän. Att veta att allt det finns kvar hemma när jag är tillbaka är en väldigt, väldigt skön känsla. Och tänk att jag får uppleva allt det här som sker just precis nu, jag reser till andra sidan jorden tillsammans med min bästa vän. Wow. <3

Gillar

Kommentarer