Hej måndag!

Allmänt

Godmorgon på er, eller okej: god förmiddag! Hoppas ni har lika skön måndagskänsla som jag har. Jag vaknade 06.45 av alarmet men ändå rätt utvilad. Jag och Gustav hade bokat barre tillsammans som började 08.30. Den här gången var jag lite mer förberedd än förra veckan (man kan säga att vi båda fick en chock i både kropp och själ hahah) men den här gången hade jag träningsvärk redan innan.. Men det gick bra! Det var ett roligt pass och instruktören är så go och rar. Deras ledord är ju "styrka - balans - elegans", tyvärr så prickar man bara in en av dessa än så länge men I am going to get there" Och jag syftar alltså på att styrkan är det enda jag har. Balansen är inte på topp och eleganses existerar inte för fem öre :)

Efter passet så åkte vi direkt mot Kungsholmen. Gustav är och klipper sig och jag har precis skrivit klart "min helg i bilder" som kommer upp i nästa blogginlägg. Förresten, tusen tack för alla tips om runda speglar i inlägget nedanför. 399 kr på Rusta låter ju som världens kap, tack!! Ska absolut kolla in den :) Planen för dagen är i alla fall bara att jobba med datorn. Jag tänkte göra i ordning ett litet formulär jag tänkte be er fylla i. Det har varit lite sura miner över mitt content på sistone. Jag vet att jag inte uppdaterar lika bra som förut men jag vill gärna få större förståelse kring exakt vad det är ni vill se i bloggen. Vad ni gillar mer och mindre osv.

Jag har i alla fall förstått det som att många av er vill ha mer uppdatering kring om vad jag gör på dagarna, även om det inte är så speciella saker som händer: typ som detta inlägg. Ska verkligen försöka tänka på det, men det är så lätt att vara självkritisk. Det är så ofta jag tänker: varför skulle dom vilja läsa detta? Jag har bara fikat, jag har bara gymmat, jag har bara varit på utflykt i skogen (haha). Ja ni fattar. Samtidigt förstår jag ju självklart att bloggen blir mycket mer personlig om jag skriver om vad jag gör, skriver om vad jag tänker osv. Men som sagt, det ska jag göra idag i alla fall! Hoppas ni har en fantastisk måndag hörni, kram på er!

Gillar

Kommentarer

Annie
,
Roligt att läsa om mat, träning, mode, vardag!
Victoria
,
Hej Andrea! Tänkte bara skriva att det är precis som du skriver i detta inlägget, väldigt mysigt med "vardagsinlägg" där man får se mycket av vad du gör. Framförallt nu när du verkligen försöker göra de små sakerna i vardagen som får en att må lite bättre och du är därför en stor motivationskälla för mig. Du är grym!