Heja måndag!

Allmänt, Min dag/helg i bilder

Heeej kompisar. Vilken uuunderbar helg vi har haft i Stockholm alltså, oförskämt bra. I fredags tvättade jag på morgonen och vid elva hämtade Alice upp mig och med henne var även Nora. Vi åkte till Hellasgården tillsammans för lite promenad, bad och glassätande. Det var kul att hänga vi systrar i och med att det tyvärr inte händer så ofta nu när vi alla tre bor på olika ställen. På kvällen så åkte jag och Gustav in till söder för att träna, han körde ett boxningspass och jag körde ett helkroppspass som funkar att köra oavsett vart man befinner sig. Ni hittar det passet på min instagram (samma bild som ovan). Det var så jäkla svettigt men framförallt skönt att röra på sig i och med att jag inte hade tränat på hela veckan. Endorfinet blir så extra tydligt när man haft en liten paus från träningen, så nice.

När vi promenerade hemåt så tänkte jag på att jag fasen blir galen av att många sprider LÖGNER (enligt mig haha) om att Södermalm är en o-mysig stadsdel. Känns som att vissa pratar illa om Södermalm som knappt varit mycket på Söder vilket gör mig ledsen. Ni ba men snälla du behöver liksom inte försvara en stadsdel den klarar sig själv. Södermalm är utan tvekan min favorit (alltså en väldigt opartisk liten rant här haha).

På lördagen så hängde jag med den här lilla donnan hela dagen. Alices kille är bortrest och hon var bjuden på en fest så då erbjöd jag mig att ha hand om henne över natten. Det var första gången hon sov hemma hos oss och det gick sååå bra. Blir så glad över att hon är en så trygg hund. Skäller gör hon nästan aldrig heller, underbart.

Igår så promenerade jag och Gustav omkring i Aspudden-Midsommarkransen-Gröndal och påmindes ännu en gång om hur fint det är där. Det finns verkligen så mycket mysiga ställen i Stockholm, om ni planerar att flytta hit kan jag verkligen tipsa er om att ta er några promenader runt där. Lite småstadskänsla nära riktiga stan liksom; perfekta kombon enligt mig. Sparade förresten dessa citat på min Pinterest i helgen, tyckte om dom väldigt mycket.

Nu ska jag återgå till att svara på era träningsfrågor!

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt
Andrea Hedenstedt,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229