Hejdå Oahu!

Allmänt, Resor, USA 2018

Hejdå Oahu! Då var dagen kommer då det var dags att säga hej då till Oahu och Hawaii. Vilka fantastiska elva dagar vi har spenderat här, har verkligen njutit till fullo och uppskattat det så mycket. När vi landade hade jag inga förväntningar förutom vacker natur. Det kanske inte är så lite att förvänta sig igen men jag kände mig ändå ganska nollställd men sjukt förväntansfull. Resan började med regn påväg från flygplatsen men sen dess har vi nästan bara haft strålande sol och molnfritt med varma temperaturer. Först bodde vi i Makaha i sex nätter och sen fem nätter i Waikiki och det kändes som ett bra val av hur vi spenderade vår semester på Oahu.

Jag nämnde det förut, att vi varit väldigt nöjda med antalet dagar på varje destination och jag måste säga att jag håller med mig själv nu också. Efter 11 dagar på Oahu är jag redo för några intensiva dagar i Las Vegas och sen New York innan vi åker hem. Idag är det bara en vecka kvar tills vi ska hem och det känns verkligen precis lagom. Man njuter fortfarande av att vara borta men nu efter fyra veckor är längtan efter vad som finns hemma ständigt påtaglig.

Det känns ganska sorgligt att lämna Oahu. Kommer jag någonsin komma hit igen? Förmodligen inte. Det ligger ju så otroligt långt bort och nästa gång jag har pengar och tid att åka såhär långt bort igen lär jag ju inte besöka ett ställe jag redan varit på. Förhoppningsvis besöker jag någon av Hawaii’s övriga öar i framtiden i alla fall. Nej fasen vad jag är glad över att jag och Mathilda bestämde oss för att ta med Hawaii på den här resan, det var nämligen inte en del av den ursprungliga idéen. Naturen, människorna, allt har varit så jäkla fint.

Nu ses vi nästa gång i Vegas!

Gillar

Kommentarer

Isabella
,
Vart är dina vita byxor ifrån? Ser så bekväma ut!!!