HELGENS* planer

Allmänt

Inlägget innehåller reklam för Arket.com

Heeej på er! Äntligen fredag, och åter en gång är man i total chock över att arbetsveckan redan är över. Shit pommes vad dagarna går fort (på ett positivt sätt) nu när det är så ljust ute. I love it. Jag har i alla fall ganska nyligen ätit frukost och sagt hej då till Gustav som gått till jobbet. Mina planer för dagen är typ obefintliga men jag känner att jag skulle vilja hitta på något efter att jag jobbat klart. Kanske tar mig en promenad runt Årstaviken eller något bara :) Tänkte i alla fall dela med mig av helgens planer då det brukar uppskattas.

Fredag: Som sagt, inga planer på dagen men om tvättstugan är ledig ska jag nog kila ner och tvätta lite. Vår tvättmaskin har ju tyvärr gått sönder så kan inte tvätta i lägenheten just nu. Alltså WOW vad jag uppskattar min tvättmaskin (när den funkar alltså). Det stod mellan tvättmaskin eller badkar och jag är verkligen glad över valet tvättmaskin. Drömmen hade ju självklart varit att ha båda haha. Ikväll ska jag och Gustav träna Crossfit vilket jag ser fram emot något enormt, det var så kul sist! Skulle vara kul om vi hann med en middag ute också, vi har nämligen en sak att fira. :)

Lördag: På förmiddagen var först tanken att vi skulle yoga tillsammans men jag fick ingen plats på passet. Det passade egentligen ganska bra, jag passar på att luncha med Mathilda då istället. Fan det är verkligen svårt att få ens scheman att gå ihop för att ses så ofta som man egentligen vill.. På kvällen ska vi på middag till min pappa och company.

Söndag: På söndag har vi bil och det ska vi utnyttja till fullo. Dagens första aktivitet blir att åka och vinterbada, gjorde ju det runt jul någon gång och jag älskade det. Eller jag älskar att basta, själva dopp-delen i det iskalla vattnet var mindre skönt men det var skönt innan och efter hahaha. På eftermiddagen skulle vi behöva åka förbi tippen för att slänga våra gamla ugnsplåtar och på kvällen är jag och Gustav bjudna till min mormor och morfar för middag. Vad mysigt det ska bli!

Och juste, den här helgen ska jag fota "min helg i bilder" ordentligt. Vloggade ju förra helgen; därav inget min helg i bilder-inlägg i måndags.

Hur fin är inte den här vår-outfiten jag fick välja ut hos Arket? Älskar den!

Jacka - LÄNK // Jeans - LÄNK // Sneakers - LÄNK // Tröja - LÄNK

Gillar

Kommentarer

Ebba
,
"helgens planer" kanske du tänkte inlägget skulle heta 😉 Tänkte först "oj men hjälp måste man redan ha en plan för nästa vecka" innan jag läste resten hahah <3
Andrea Hedenstedt
,
Emma,
Hej, så snyggt!! tänkte höra hur jeansen är i materialet? är det mycket stretch? och har du din vanliga storlek? Älskar din stil <3
www.nouw.com/emmaholen