Hemma igen!

Allmänt

Vi landade igår på Arlanda vid fem och då åkte jag direkt hem och storhandlade. Man kan säga att det var rätt jobbigt i och med att jag var stööört hungrig. Alltså hur sjukt är det inte att det inte finns en enda normal maträtt att beställa på vissa flygplatser? På Rhodos var det bästa man kunde få gamla pommes eller ljummen pizza liksom.. Jag orkade verkligen inte ta tag i något igår kväll gällande mejl, blogg, redigerande, städning eller tvättning så det är vad jag gjort hitills idag. Fick världens ryck och har städat hela tvättstugan, ränsat avloppet till mitt och Alices handfat, organiserat alla rengöringsmedel under diskhon och massor av annat onödigt men bra. Just nu sitter jag i alla fall och väntar på att en tvättmaskin ska bli klar och funderar på att göra lite mer smoothie. Har ätit en bra frukost men känner mig typ lite skakig så tror det kan bero på att jag fick i mig så lite mat och vätska igår eller något.

När jag kom hem igår så hade jag fått ett paket med massor av fina mobilskal från Richmond & Finch, alltså hur fint var inte detta röda på bilden? Roligt med lite färg ju! Tusen tack! :) Men hörni, nu ska jag försöka ladda upp min Rhodos-vlogg på youtube. Kram!

Gillar

Kommentarer

Sofie,
Älskar att få saker gjort! Speciellt när det är sånt där som egentligen inte tänker på, men som gör så stor skillnad! 😊
sofiegabrielsson.devote.se
Josefin
,
Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips i Rhodos? Jag ska dit på onsdag och har aldrig varit där förut. Sedan undrar jag också om ni drack kranvattnet när ni var där?
Tilda
,
De röda skalet från richmond, länk till de? ⭐️