Hemnet-inspo

Allmänt, Wanted

Alla bilderna är på lägenheter i Stockholm från Hemnet

Om jag köper en "billigare" lägenhet så är planen att jag ska ha lite marginal till att göra om lite. Inga renoveringar utan lite ytligt fix så som att byta köksluckor och bänkskivor.. Drömmer skulle ändå vara ett kök som detta. Så fräsch! Finns inget bättre än marmorskivor för oss bloggare som gillar att fota mat haha.

Det här är alldeles för vitt för mig.. Men, älskar de här stolarna så mycket och oavett vad jag hittar för lägenhet i framtiden så hoppas jag att dessa får plats någonstans. Så klassiska och tidlösa.

Alltså ääälskar dessa stora fönster (så länge man inte har en granne nära, mitt emot). Dock kollar jag inte på lägenheter i stan och fönster som dessa sitter ofta på byggnader från sekelskiftet..

Tycker färgerna här är väldigt fina. ett gråbetsat furugolv, grå väggar och gammelrosa gardiner.

Ett av mina krav när jag letar efter lägenhet är att det ska vara balkong. Det något jag uppskattar väldigt mycket, att kunna öppna upp ordentligt och sitta utomhus. Det höjer ju dock priset en del..

En DRÖM skulle ju vara ett stort badrum med tvättmaskin.. Men rent prismässigt då så är det ju något annat jag lär behöva välja bort just i och med att det blir dyrt. Varje sak som är nice blir ju dyrare haha..

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Tycker du gör helt rätt i att ha balkong på "önskelistan" även fast det blir dyrare. Jag bor i en mindre stad, så priserna är såklart inte så galna som i Stockholm men ändå bland de högsta i Sverige tror jag. Jag och min pojkvän flyttade för 1,5 år sedan då lägenheten vi hade haft i 3 år saknade balkong och det blev ohållbart tillslut. Med balkong hade vi kunnat bo kvar i flera år till skulle jag tro då lägenhetens läge var optimalt och den var nyproducerad när vi flyttade in.