Hitta en röd tråd

Outfits, Tips
Inlägget innehåller affiliatelänkar
Detta kanske låter lite (väldigt) klyschigt, men. Jag vill verkligen hitta min stil i år. Eller egentligen så vet jag ganska tydligt vad jag gillar och inte gillar men jag har så himla svårt med att få till en röd tråd i min stil och min garderob. Med en röd tråd menar jag att jag har massor med snygga plagg men som inte riktigt hänger ihop med varandra. Kanske låter lite luddigt men med att hitta en röd tråd menar jag att jag vill bygga upp en garderob med plagg man kan ha med inte bara ett annat plagg utan tre-fem stycken andra. Till exempel en kappa, den ska inte bara vara snygg till ett par vita jeans utan den ska vara snygg till svarta, blå och vita.
Det jag känner att jag kommer utgå ifrån är färgerna svart, vitt, grönt, beige/brunt och grått. Dessa färger är färger som jag ofta gillar i både outfits på mig själv och andra. Och dessa färger i kombo älskar jag också. Det är lite så jag tänker, att försöka köpa plagg i färger och material som passar varandra. Tidigare har jag just köpt en rosa tröja som jag tycker är superfin som inte passar till något jag äger även om den är fin så som den själv är. Här nedanför kan ni i alla fall hitta massor med plagg som jag tror skulle passa min "röda tråd".

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Bara svarta byxor kanske ni undrar? Jo men så här är det. Det här inlägget handlar ju om att jag försöker hitta en röd tråd i min egna stil. Att hitta en röd tråd i min garderob. Och hur tråkigt det än är, så gillar jag nästan bara att ha svarta byxor. Därför tänker jag att jag ska försöka satsa lite på att införskaffa mig olika typer av svarta byxor. Skinnbyxor, mockabyxor, kostymbyxor, osv. För det här handlar egentligen inte riktigt om att hitta så roliga och utstickande plagg om möjligt, utan det handlar just om att ha en garderob med saker man använder mycket och att ha plagg som man kan använda tillsammans med väldigt många andra plagg. Där är den svarta byxan, ett självklart val för mig.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

En av de färger som jag verkligen gillar är beiget och brunt. Älskar verkligen nuderosa och camel. Här ovanför ser vi några godingar som jag inte skulle tacka nej till. Hatten kanske är något man ska satsa på? Aldrig varit en hatt-tjej men denna får mig att vilja testa på hattlivet haha!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

En av mina absoluta favoritfärger att ha på mig är grönt. Tycker det är en väldigt fin färg som är lätt att kombinera med svart och vitt vilket är det jag oftast klär mig i. Och hur bra passar inte beiget/brunt tillsammans med grönt? Perfect match.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an

Känns ju nästan konstigt att benämna grå som en färg men jag älskar verkligen grått. Jag har sjukt mycket grått i min garderob redan nu men det gör mig absolut ingenting, vill bara ha mer. För jag älskar helt enkelt grått. Jag är ingen färgglad person och det är "tyvärr" bara att erkänna.

Gillar

Kommentarer

Andrea Hedenstedt,
Ska se till att detta fixas!
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Gud vad kul att du känner så. Tusen tack <3
www.andreahedenstedt.se
Andrea Hedenstedt,
Ska se till att det fixas! 😊
www.andreahedenstedt.se
Mikaela
,
Samma för mig!! Dock bara detta inlägg ovan. Inlägget blir "webb-anpassat" och brett och tyvärr går det inte att zooma ut ?
Andrea Hedenstedt,
Okej jag förstår! Ska kolla på det!
www.andreahedenstedt.se
Emmelina
,
Super fin blogg verkligen! Kolla gärna in på min blogg för nyttigare mat/ baknings tips och träningsmotivation 😊 Kram!
Jonna
,
Jättebra inlägg! Något jag brukar göra när jag köper ett nytt plagg, är att i huvudet matcha det med minst tre olika outfits. Sen gillar jag ganska "tråkiga" färger(typ svart, grått och vitt) vilket leder till att mycket funkar ihop, men ändå. Då blir det i alla fall aldrig att ett plagg bara går till den där kjolen och annars inte kommer till användning. 😊
Clara
,
Hej, grymt inlägg!! Undrar bara om du skulle kunna fixa direktlänken till den gröna bomberjackan? Den var ju bara to die for!!
Frida
,
Jättekul inlägg, älskar detta. Jag har en fråga! Din vardagsstil verkar vara en del bomber och sneakers, vilket även min är. Skulle säga att jag trivs bäst i sporty/chic eller den söt/tuffa klädstilen. Det ger mig lite problem att trivas i vad jag har på mig när jag ska klä upp mig/gå ut och dansa t.ex. Om jag skulle ha på mig klänning och klackar längtar jag till mina slip ons eller så känner jag för att byta ut klänningen mot jeans. SÅÅÅ min fråga är: Hur ska man behålla sin tuffa stil även när man ska klä upp sig när t.ex. klackskor och klänning är rekommenderat? Hoppas på svar, helst i ett inlägg 😉 KRAM