Höstmåsten

Okategoriserade, Wanted

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Om det är något jag lär använda väldigt mycket i höst så är det nog polotröjan med liten krage. Förra året och innan dess så har ju de tjocka och stora polotröjorna varit väldigt populära men i år är dessa lite nättare mer populära. Jag gillar dessa ovan starkt! Jag älskar min grå och svarta som jag har hemma. Älskar att ha långärmat när det börjar bli kallare också, det värsta som finns är verkligen att fyrsa.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an


På hösten och vintern så kan ju jackan kännas väldigt viktig i en outfit då man ofta har på sig den hela dagen, jag hade i alla fall på mig mina höstjackor hela dagarna i skolan för att det var kallt. Jag gillar pälsjackor (fejk ofc) och bomberjackor mest. Men skinnjackor och kappor går självklart också alltid hem. Är på jakt efter en grå pälsjacka.. Tycker alla jackor här ovanför är svinsnygga i alla fall.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an Skor är ju min stora obsession här i livet hehe.. Nej men jag älskar verkligen skor, fram för allt sneakers. Köpte mig ett par snygga vardagsklackar från Acne förra året och den här hösten skulle jag vilja ha ett par stövlar, gärna de här i collaget (nr. 5). Jag tycker att man "behöver" ett par sneakers, ett par vardagsklackar, ett bar boots och ett par stövlar. Lägg märke till "behöver", egentligen behöver man väl inte mer än ett par skor.

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an Här tycker jag är några snygga höstdetaljer man kan ha till lite vad som helst. Jag måste verkligen köpa mig en svart halsduk, så skönt lite kallare och blåsigare dagar. Skulle även vilja ha väskan, skulle uppskatta en stor väska där man får plats med både jobb och gymsaker.

Gillar

Kommentarer