Höstoutfits

Allmänt, Tips, Wanted

Inlägget innehåller Adlinks! Jag frågade på snapchat om ni helst ville se inlägg där jag tipsar om random höstplagg eller inlägg där jag satt ihop höstoutfits i collage. De flesta ville se ihopsatta outfits så nu har jag lagt ner lite tid på att sätta ihop tre outfits jag gärna skulle bära i höst. Om inget är i er smak, don't you worry. Det kommer fler tips om outfit nu i veckan! :)

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an Jag är sååå kär i de här jeansen från Ginatricot. Billiga och snygga! Tycker även ryggan var snygg, nice med lite färg som bryter av liksom!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an Den här kappan är min drömkappa at the moment. Tycker den är sååå fin! Vill dock gå och testa den i butik innan jag tar något beslut om att köpa den eller inte. Något jag kommer använda mycket i höst är mina byxor i fejkmocka från Zara, även dessa från Sanne Alexandra är riktigt snygga!

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an Jag är verkligen hooked på pyjamastrenden! Tycker den är så snyggt om man matchar det lite uppklätt och kaxigt! Skulle mer än gärna vilja bära en pyjamasskjorta på det här sättet! :)

Gillar

Kommentarer

CAMILLAESI,
Så himla fina ? Kram<3 http://camillaesi.se
www.camillaesi.se
Emma
,
Kan du göra ett inlägg där du tipsar om klockor?
Emma H
,
Ja, gör ett inlägg om klockor du tycker är snygga!