Höstpepp 2017

Allmänt, Podcasts

Godmorgon på er! Hur fräsch var inte min frukost? Min mataffär där jag bor har av någon anledning väldigt ofta extrapriser på färska bär så jag passar på ibland att köpa hem en del. Har också en ny granola som var jättegod! Det enda negativa är att jag råkade köpa någon konstig kvarg som inte var speciellt god.. Men men!

Idag är det tisdag vilket betyder ny podd. Och idag är det inte vilket avsnitt som helst utan det är vårt årliga Höstpepp som släppts idag. Det känns väldigt lägligt i och med att vi går in på de sista dagarna i Augusti nu, skolorna är igång och folk är tillbaka på jobben. Vi pratar om citat att leva efter, om positiva VS negativa bucket lists, mål, väder och massor av annat. Detta är verkligen ett viktigt avsnitt, alla borde ha ett eget höstpepp-samtal med sin kompis även om man inte har en podd. Det är rätt skönt att prata ut om det här med hösten/vintern, för det är tufft när man bor i ett land där det blir mörkt vid tre när det är som värst.

En sak som är värd att nämna igen som jag sa i podden: Höstpeppa sviiiinmycket så kanske det bara blir lite höstdepp istället för baaara höstdepp. Det handlar verkligen om att hitta ett positivt tänk <3

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej Andrea! För några inlägg sen tipsade du om Natural Cycles och jag tänkte fråga om du skulle kunna skriva ett inlägg om det? Om du upplever några skillnader sen du slutade med p-piller och och hur allt känns? Jag hade funderat på att sluta med p-piller och börja med Natural Cycles och när du tipsade om det så tog jag steget och började jag med! Tack för en grym blogg! Kram <3
Rebecka
,
ÄLSKAR eran podd så mycket! Har bara följt den några månader men verkligen fastnat för den. Så roligt att lyssna på några som är i samma ålder som en själv också! <3 Tisdag är en grå dag i sig så det passar perfekt att lyssna på erna podd när man gör iordning sig, då blir dagen genast bättre och får en bättre start!
Sofie,
Lyssnade på podden idag! Grym! kram <3
sofienordberg.blogg.se
Lisa Eriksson,
Älskaaar era höstpepp poddar! Så tänkte själv skriva ett höstpepp inlägg;D
www.devote.se/mittnaknaliv