Höstutflykt

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er! Igår i "Min helg i bilder"-inlägget så kunde ni ju lite snabbt läsa om att jag, Alice, Pierre (hennes kille) och Gustav var ute vid Drottningholms slott. Någonting jag älskar att göra just på helgerna är att 1. vara utomhus och 2. se lite nya platser. Nu har ju jag varit vid Drottningholms slott förut men det var ett tag sedan och i och med att det ligger 40 minuter från vår sida av stan så är det inte det första, enklaste alternativet när man vill se lite vacker natur :)

Själva slottet är sååå mäktigt och fint. Det var så vackert när solen lite senare nästan glödde i fönstren..

<3

Jag sa något olämpligt, kommer inte ihåg vad :)

Pierre och Alice <3 Tänk att min lillasyster fyller 20 snart, crazy

Gud det var verkligen så jäkla fint överallt. Färgerna var så starka i kvällssolen.

Han och jag. Vilken fin första höst vi får tillsammans <3

Jag försöker verkligen uppskatta dom här färgglada veckorna nu innan allt (precis allt) blir grått haha.

Min mössa hittar i HÄR och halsduk HÄR. Min kappa är från förra året och tyvärr slutsåld men ni hittar en liknande i förra inlägget "dagens outfit" <3

Jag har en fråga till er Stockholmare (eller er som varit i Stockholm och har tips). Har ni tips på fler härliga ställen att åka till på helgen? Typ likt Drottningholms slott, Hagaparken, Djurgården osv. Kriterier jag gärna ser uppfylls: cafe i närheten (inte ett måste), relativt lugnt och fin natur att promenera omkring i. Skulle verkligen uppskatta tips! Jag älskar Hellasgården om någon vill ha tips från mig :)

Gillar

Kommentarer

Dana
,
Vinterviken är ett måste så grymt fint det är där, speciellt under sommaren när folk badar, solar, tränar och promenerar. Är ungefär en 20 minuters gångväg från liljeholmens tunnelbana. Då går man ju samtidigt genom trekanten som har en sjukt vacker natur. Skulle säga att det är en liljeholmens "gömda" del. Alla känner ju till gallerian och kajen men inte många känner till trekanten och vinterviken. Vill ni någon dag gå till en riktigt skog och inte "skogarna" man har i sitt närområde eller inne i city så måste ni åka till järvafältet. Gick alltid på långpromenader med familjen där när jag var yngre. Fältet är mellan, Tensta, Akalla och Kista. Där finns bland annat ett sjukt mysigt café och även en discgolfbana (sveriges största tror jag). Rekommenderar verkligen båda dessa ställen jättemycket!
Frida
,
Ulriksdals Slottsträdgård, de har en magisk vegetarisk lunchbuffé som tyvärr bara finns på vardagar. Cafét är dock öppet på helger också! Sen om ni vill åka lite längre, Steninge Slott och Wenngarns Slott.
Elvira
,
Flora wiström horde att inlägg i helgen med bra utflykter i och runt Stockholm.
Lovisa
,
Sigtuna! Så fint och mysigt, mysiga butiker och caféer. ☺️
Johanna
,
Vilka fina bilder! Både du och Gustav och Alice och Pierre är så söta tsm! <3
My
,
Steninge slott i Sigtuna är jättemysigt! Särkilt på julen, de brukar ha julmarknad där <3
Mikaela
,
Elfviks gård eller Långängens gård på Lidingö, två riktigt mysiga ställen att äta lunch/fika på och promenerad vid.
Emma Engström,
Alltså man blir ju så himla glad i själen av detta inlägget!!
nouw.com/emmaengstrom
Mikaela
,
Om ni har tillgång till bil så, Bogesunds slott! Jättefin natur och bra promenadställen. Går även att boka guidad visning på helger, coolt att se att så mycket är bevarat. Sen kan ni fika på café Parkvillan bakom slottet. Endast öppet helger! 😊
Hasna
,
Bergianska! Det är en botanisk trädgård med toppenmat på orangeriet!