Hotell i Barcelona

Allmänt, Resor, Tips

Fråga: Vart ska ni bo i Barcelona? Skulle vilja ha tips inför min resa i Augusti! :D Svar: Hej! Vi ska bo på ett hotell som heter Barcelo Raval! Anledningen till att vi valde detta hotell är för att det har en takterass med en liten pool samt läget. Sen var priset helt ok också, alla hotell med pool på taket var så satans dyra när vi letade. Nu vet ju inte jag ännu om vi kommer vara nöjda men jag hoppas det! Här nedanför ser ni bilder på hotellet.

Jag var ju i Barcelona i Augusti förra året, då bodde vi på Hotel Grand Central som också hade en superfin terass. Bildern nedanför! Det var verkligen så mysigt men jag och Alice tyckte det blev lite dyrt för vår weeekend. Stort tips om man har lite större budget eller om man lyckas hitta för bra pris :)

Gillar

Kommentarer

Ginna
,
Var i Barcelona i september förra året. Vi bodde inte på Barcelo Raval men var där flera kvällar och drack drinkar på takterrassen. Helt magisk utsikt och jättegoda sangrias!!
Wilma
,
Hej Andrea! Skulle du kunna tipsa om olika studentpresenter man kan ge till sin pojkvän? Enklaste skulle ju vara om man gav någon flytta-hemifrån-grej eller liknande men det känns väldigt tråkigt att ge! Vad tycker du? Kram!
Amanda
,
Vad är det för mascara du använder? Dina fransar ser alltid så fina ut 😊
Amanda,
Hej Andrea!! Jag var på ett av Barcelos systerhotell efter nyår och hela vår familj var supernöjda med det hotellet iallafall!:)
Nouw.com/nlzzn
Tina
,
Jag och tre tjejkompisar åker till Barcelona om 3 veckor. Skulle inte du kunna göra ett inlägg om massa tips? Vart man ska äta, dricka drinkar osv. Eller om någon läsare har tips så får ni gärna kommentera här. Du är grym!
Matilda
,
Hej! Var är din strandtunika som du har på sista bilden ifrån??
Lena,
Hej! Vi bodde på det hotellet för två år sedan och var jättenöjda. Ju högre upp man bor ju bättre utsikt såklart. Mysig takterass dock är poolen mindre än den ser ut på bilden. Fina rum och fantastisk frukost. Liten promenad till ramblan, går man åt andra hållet lite mer skumma kvarter men kolla på Tripadvicer för det finns jättebra restauranger även åt det hållet. Coolt också att det är runt :=) Ska bli kul att följa vad ni hittar på. Kram Lena
lhhalvan@gmail.com
Amanda
,
Hej fina Andrea! Tack för en helt fantastisk blogg! Följt dig i flera år nu och du känns nästan som en vän till mig numera haha! Skulle inte du kunna ge oss dina bästa Barcelona-tips? Var ni nöjda med hotellet? Jag åker för första gången till Barcelona med en kompis i augusti och vi har bokat just hotellet Barcelo Raval! Hoppas verkligen att ni var nöjda! Puss och kram! amanda.ring7@gmail.com